Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie 2018!

horoscop - toys 1903273 960 720

Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iulie 2018! A doua lună de vară continuă să surprindă din punct de vedere amoros fiecare semn zodiacal. rămâne să vedem dacă în bine sau rău.

Berbec
Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental şi cu siguranţă nu vei avea timp să te plângi de plictiseală sau rutină.

Fie că eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti singură, cert este că vei avea parte de evenimente menite să nu te lase să respiri nicio clipă. Dacă ai un iubit sau soţ, vor exista neînţelegeri şi certuri legate de timpul vostru petrecut împreună. E posibil ca partenerul tău să devină gelos şi să creadă că ai pe altcineva dacă nu îi acorzi atenţia pe care şi-o doreşte.

Taur
Luna iulie trebuie să clarifice puţin viaţa ta sentimentală, ai mare nevoie de asta.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, tu şi partenerul tău de viaţă veţi avea o mulţime de confruntări în ceea ce priveşte viitorul vostru comun. E posibil ca ambii să vă doriţi lucruri diferite, iar fără compromisuri de ambele părţi nu veţi reuşi să funcţionaţi ca şi relaţie. E clar că vor avea lor schimbări majore, fie despărţiri sau consolidări, iar nativele singure au şansă să cunoască persoana perfectă pentru ele.

Citește și: Horoscop special – cine vrea să te cucerească vara aceasta?

Gemeni
Eşti pusă pe ceartă luna aceasta şi nimeni nu te poate calma, nici măcar partenerul tău de viaţă.

E clar că ceva te nemulţumeşte şi că acum eşti pe cale să izbucneşti. Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti liberă ca pasărea cerului, e posibil să fii tentată să flirtezi cu bărbaţii din jurul tău fără să te gândeşti la consecinţe. Încă nu te gândeşti să faci pasul următor, însă nici mult nu mai e până acolo. Încearcă să fii corectă cu cel de lângă tine, iar apoi poţi face ce vrei!

Rac
Luna iulie este o lună a afirmării.

Începând de acum vei reuşi încet, încet să primeşti respectul meritat şi să decizi mai mult în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Te simţi puternică, emani mai multă încredere în tine, iar partenerul tău vede asta şi se supune. Bunul mers al relaţiei tale depinde şi de atitudinea acestuia cu privire la autoritatea pe care o ai asupra lui. Dacă nu este genul care să accepte, e posibil să vă despărţiţi!

Leu
Încearcă luna aceasta să te adaptezi mai repede schimbărilor care intervin în viaţa ta sentimentală.

Nimic nu depinde de tine decât rapiditatea cu care faci faţă modificărilor din jur, iar asta îţi poate aduce sau nu fericirea. Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău, luna iulie poate veni cu o împăcare. Acest lucru nu va fi posibil decât dacă acesta se supune condiţiilor şi termenilor tăi. Fii conştientă că pot fi doar promisiuni goale, aşa că asigură-te că nu va încălca nimic din ce a spus.

Fecioară
Luna iulie va fi una agitată pentru tine pe plan amoros.

E posibil ca în relaţia ta de cuplu să apară o a treia persoană care, chiar dacă nu are de-a face cu infidelitatea, să îţi perturbe liniştea. Eşti o fire geloasă şi posesivă, de aceea o schimbare ce va avea lor în aceste zile îţi va da viaţa peste cap. Încearcă să priveşti obiectiv situaţia şi să te opreşti din a reacţiona impulsiv. În caz contrar, există riscul să faci unele greşeli peste care partenerul tău nu va putea să treacă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - rac 90x90Citeste si: Horoscop special – cum ne influențează intrarea în zodia Rac?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.