Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iunie

horoscop - dragoste 1

Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iunie. Iată-ne ajunși în prima lună calendaristică a verii. Totul este pregătit pentru a trăi fiecare clipă și pentru a ne împlini fiecare vis. Vara este, prin excelență, anotimpul iubirii, al poveștilor de dragoste fulgerătoare, al nopților petrecute pe malul mării în așteptarea unui răsărit de soare cât o promisiune de veșnicie. Horoscopul lunii iunie în dragoste arată promițător pentru multe zodii:

BERBEC
Dacă în prima parte a lunii te aşteaptă multe schimbări pe plan sentimental daă eşti implicată într-o relaţie, spre finalul ei atenţia se îndreaptă către alt sector al vieţii tale. Cel mai probabil viaţa ta se va schimba radical în ceea ce priveşte dragoste, iar acest lucru poate fi atât de bine, cât şi de rău. Dacă eşti singură, socializează mai mult şi dă curs invitaţiilor pe care le primeşti.

TAUR
Luna aceasta îţi va aduce multe bucurii pe plan sentimental. Nici tu nu te aşteptai să fie atât de bine , aşa că surprinderea va fi mare. Profită de aceste zile pentru a-ţi arăta afecţiunea şi atracţia în faţa iubitului tău. Iar dacă eşti singură, şarmul tău te va ajuta să te implici în relaţia mult visată. Tot ce trebuie să faci este să comunici!

Citește și: Horoscop special – cum flirtează femeile în funcție de zodie

GEMENI
Astrele sunt de partea ta luna aceasta şi poţi obţine tot ce îţi doreşti atunci când vine vorba de dragoste. Ai carismă şi eşti îndrăzneaţă, lucururi care te vor ajuta să cucereşti pe oricine ţi-ai propus. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie, atunci acordă o atenţie deosebită intimităţii şi erotismului.

RAC
Luna aceasta vei fi mult mai îndrăzneaţă decât în mod normal, mai ales pe plan sentimental. Fie că eşti singură sau nu, eşti pusă pe aventură şi pe trăirea unor experienţe de care nu ai avut parte până acum. Partenerul tău se va bucura enorm, la fel ca şi admiratorii tăi care abia aşteptau să se distreze împreună cu tine. Opreşte-te însă la timp, altfel situaţia ar putea să se transforme într-una urâtă.

LEU
Lucrurile nu stau aşa bine pentru tine în această lună, în special dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Apar neînţelegeri din probleme pe care nu credeai vreodată că le poţi avea, de aceea e bine să fii pregătită pentru orice, cel puţin de acum înainte. Ai pretenţii şi aşteptări mult prea mari de la partenerul tău de viaţă, iar acest ar putea obosi la un moment dat să îţi tot facă pe plac.

Photo via VisualHunt.com

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - woman lady couple 1 150x150Citește și: Horoscop special – partenerul de viață ideal, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.