Horoscop special – zodiile și dragostea în martie!

horoscop - snow white 1478788 1280 1024x620

Horoscop special – zodiile și dragostea în martie! Prima lună de primăvară, luna femeilor în toată frumusețea și puritatea lor trebuie să fie o lună a fericirii, iubirii depline a pasiunii. Așa să fie oare? Pentru unele zodii, nu chiar…

Berbec
Martie nu vine cu veşti bune pentru tine pe plan amoros, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură.

Orice dorinţă ai avea se va doveni a fi doar o iluzie. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi pierzi speranţa, căci aceasta e doar o perioadă de stagnare care va trece în câteva săptămâni. Vei constata că situaţia se îmbunătăţeşte atunci când vei da dovadă de mai mult curaj ăn ceea ce priveşte interacţiunile cu sexul opus.

Taur
Cu toate că ţi-ai dori ca totul să fie perfect pe plan amoros măcar în această perioadă, nu e cazul să îţi faci speranţe deşarte.

Nu sunt excluse certurile cu partenerul de viaţă exact atunci când te aştepţi mai puţin, şi, de asemenea, sunt mari şansele ca unele planuri ale voastre să se ducă pe apa sâmbetei. Încearcă să îţi păstrezi calmul indiferent de situaţie!

Citește și: Horoscop special – te cere sau nu în căsătorie?

Gemeni
Astrele îţi recomandă în această lună să fii mai prudentă şi să te implici mai mult în relaţia amoroasă.

Nu ar strica să mai condimentezi puţin situaţia în dormitor, pentru că e posibil ca partenerul tău să fie plictisit deja de atâtea încercări eşuate. Dacă reuşeşti să aduci echilibrul în viaţa ta, lucrurile vor sta nespus de bine pe plan amoros.

Rac
Luna martie va veni şi cu bune şi cu rele pe plan sentimental.

Cu toate acestea, orice eveniment sau situaţie prin care treceţi tu şi partenerul de viaţă, vă vor uni şi mai mult. Este o perioadă bună pentru consolidarea relaţiei voastre, cu toate că uneori te vei simţi extrem de dezamăgită şi slăbită psihic. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei concentra pe distracţie şi flirt, iar motivul este să uiţi de problemele reale cu care te confrunţi.

Leu
Luna martie e una favorabilă în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală.

Se anunţă evenimente care te scot din rutină şi care îţi aduc şi mai multă încredere în tine decât ai deja. Dacă eşti tupeistă pe acest plan aşa cum acţionezi în mod normal şi în alte sectoare ale vieţii tale, cel mai probabil vei avea numai de câştigat. Indiferent dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert e că vei avea parte de acţiune.

Fecioară
În această lună nu te vei bucura aşa cum sperai de fiorii dragostei.

E posibil să îţi faci speranţe prea mari în ceea ce priveşte planurile cu partenerul tău de viaţă şi să ai aşteptări nerealiste de la acesta. Dacă continui tot aşa şi cauţi perfecţiune peste tot, nu vei reuşi decât să fii dezamăgită. Comunică deschis şi calm, în loc să te superi atât de des din nimicuri!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - goodwineslider 90x90Citește și: Horoscop special – vinul preferat, în funcție de zodia ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.