Horoscop special – zodiile și dragostea în noiembrie!

horoscop - hand rose petal

Horoscop special – zodiile și dragostea în noiembrie! Unul din cele mai frumoase filme de dragoste făcute vreodată a fost Sweet November, cu Keanu Reaves în prim plan. Oare vor rezerva zodiile vreunui semn din horoscop o astfel de poveste în ultima lună de toamnă?

Berbec
Luna noiembrie vine cu multe provocări pentru tine, mai ales în cea de-a doua jumătate a lunii. Pe plan sentimental acţionezi ca un lider şi nu permiţi nimănui să se bage peste tine. Din această cauză, nativele singure îşi vor găsi mai greu un partener. Pentru cuplurile solide se anunţă veşti bune, cum ar fi investiţii comune sau planuri de viitor. În cazul acestora, problemele care vor apărea la orizont vor avea rezolvări rapide datorită comunicării dintre cei doi parteneri.

Taur
Luna noiembrie vine cu noroc pentru nativii acestei zodii pe plan sentimental. Fie că eşti singură sau implicată într-o relaţie serioasă, lucrurile evoluează neaşteptat de bine. Surprizele plăcute vor fi la tot pasul, iar armonia chiar te-ar putea speria. Trăieşte fiecare clipă la maximum ca şi cum ar fi ultima, pentru că nu se ştie cât va dura această linişte. Acum este momentul să te încarci cu energie pozitivă şi astfel îţi va ajunge şi te va ajuta să treci peste posibilele greutăţi ale vieţii.

Gemeni
Vei fi plină de energie în această lună şi vei reuşi să impresionezi pe oricine dacă îţi propui acest lucru. Resursele de care te bucuri îţi permit să te distrezi mai mult şi astfel să cunoşti persoane noi cu care poţi începe o idilă romantică. Nativele care sunt implicate într-o relaţie serioasă ar trebui să pună acent pe acest plan al vieţii lor înainte să îi scape oportunităţi grozave printre degete. Nu este exclus ca timpul tot mai mult petrecut alături de partener să vă sudeze şi mai tare relaţia.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în 2018!

Rac
Luna aceasta nu va fi vorba despre profunzimea lucrurilor, ci mai degrabă despre distracţie şi trăit clipa. Nu sunt excluse aventurile amoroase, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură. Flirtul este la ordinea zilei, iar uneori îţi poate crea neplăceri cu cel drag atunci când exagerezi. Dacă vrei să te răzbuni pe iubitul sau soţul tău, nu înşelatul este soluţia! Orice decizie pe care o vei lua acum va avea consecinţe nedorite.

Leu
Plăcerea primează în defavoarea sentimentelor luna aceasta, mai ales în cazul nativelor singure şi disponibile. Tot mai multe Leoaice sunt puse pe distracţie şi pe aventură, dar asta nu e deloc un lucru rău. Pentru cele implicate într-o relaţie serioasă, familia va fi pe locul unul, sau după caz întemeierea ei. Încearcă să nu îţi arăţi disperarea prea mult, dragostea cu forţa nu se poate. Dacă partenerul tău are aceleaşi dorinţe ca şi tine, abia atunci îţi poţi face planuri.

Fecioară
Luna noiembrie vine cu oportunităţi grozave pentru tine pe plan sentimental. Nativele singure dau dovadă de şarm mai mult decât de obicei şi sunt mai curajoase decât s-au făcut cunoscute. Faptul că cei din jurul lor văd o schimbare îi poate atrage mai mult decât ar crede. Nimic nu le poate ţine în loc dacă şi-au pus ceva în cap. Fecioarele implicate într-o relaţie serioasă vor avea parte de tensiuni, pentru că între modul de gândire al lor şi cel al partenerilor este o diferenţă de la cer la pământ. Din păcate, multe dintre ele ţi-au dat seama prea târziu de asta.

Photo via Visualhunt

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - money 2696228 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.