Horoscop special – zodiile și dragostea în octombrie!

horoscop - hands 437968 960 720

Horoscop special – zodiile și dragostea în octombrie! A doua lună de toamnă, cu Jupiter în Scorpion, dar și cu o conjuncție Marte – Venus în Fecioară aduce o legătură între dragoste și viața profesională. În același timp, zodiile care nu au încă un partener simt tot mai acum nevoia de a fi implicate într-o relație.

Berbec
E o perioadă în care s-ar putea spune că se cerne grâul de neghină pe plan sentimental pentru Berbeci. Dacă eşti cu cineva din motive pragmatice, legate de locuinţă, de bani, de locul de muncă, lucrurile s-ar putea să se zguduie din temelii şi chiar să se dărâme. La fel, dacă ai adunat prea multe nemulţumiri legate de partener. Dar cuplurile care se iubesc cu adevărat par să se înţeleagă mai bine că oricând. Relaţiile sincere se sudează, iar în doi găsiţi răspuns la orice întrebare.

Taur
Dragostea bate insistent la uşa ta luna asta, degeaba vrei să te ascunzi şi să nu-i deschizi. Trăieşti o iubire pasională ca-n adolescenţă. Te porţi ca un copil, nici noaptea nu mai ai somn, nu vezi nimic şi pe nimeni în afară de persoana iubită. Te poate tulbura profund prezenţa cuiva din trecut care ţi-a lipsit mult şi pe care-l reîntâlneşti întâmplător. Sau poţi cunoaşte un bărbat cu care te potriveşti atât de bine, că ţi se pare că visezi. Va place aceeaşi mâncare, aceeaşi muzică, vă uitaţi la aceleaşi filme. Adună-te puţin, altfel poţi avea de suferit pe plan profesional, căci nu te mai poţi concentra la nimic.

Gemeni
E momentul să porţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă, ca să afli direct de la el ce simte şi ce-şi doreşte pentru viitor, mai ales dacă ţi s-a părut în ultima perioadă că implicarea lui în relaţia voastră lasă de dorit. Simţi că a venit timpul să se rearanjeze lucrurile confortabil pentru amândoi. Presiunile pot fi mari şi urmate de schimbări importante în viaţa de cuplu. Nu da înapoi, căci sunt necesare. Octombrie poate fi pentru tine luna noilor începuturi.

Citește și: Horoscop special – Pentru ce zodii se dezlănțuie iadul la final de an!

Rac
Tu eşti foarte feminină prin natura zodiei, dar în octombrie devii gingăşia întruchipată. Atragi energii minunate în viaţa ta şi pe plan sentimental îţi merge din ce în ce mai bine. Dacă apare vreun coleg nou la locul de muncă, e foarte posibil să se lege ceva între voi de la bun început. Sau poţi cunoaşte pe cineva la un eveniment la care mergi în interes de serviciu. Nu refuza invitaţiile la cafea dacă eşti singură, Cupidon pândeşte la colţ, cu săgeţile în aer.

Leu
Ţie ţi se pare că ai reuşit să împaci pe toată lumea şi să te împărţi cu brio între multele sarcini pe care le ai, dar soţul sau copiii îţi reproşează că i-ai cam pus pe ultimul loc. Trebuie s-o laşi mai moale o vreme cu statul peste program la serviciu, la sala de sport sau cu trebăluitul prin casă până târziu în noapte. Fă-ţi mai mult timp şi pentru părinţi, sigur îţi simt lipsa, chiar dacă nu-ţi reproşează nimic, tocmai că să te menajeze.

Fecioara
Ai o îndrăzneală în relaţia cu sexul opus pe care nici tu nu ţi-o recunoşti. Eşti mai conştientă ca oricând de farmecele tale şi nu eziţi să ţi le testezi, dacă eşti singură. De fapt, nu-i nevoie să faci mai nimic, doar să fii tu. Naturalațea pe care o afişezi este cuceritoare. Apar mici provocări în cuplu, poate o schimbare neaşteptată sau o pierdere pe plan sentimental, dar dacă petreci mai mult timp cu ai tăi eşti mai puţin restrictivă o vreme, lucrurile se aranjează rapid.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Kudika.ro

horoscop - tango 108483 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – combinații dezastruoase de zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.