Horoscop special – zodiile și dragostea în prima lună de vară!

horoscop - legs 434918 960 720

Horoscop special – zodiile și dragostea în prima lună de vară! Gata, așteptarea a luat sfârșit, suntem oficial în vară. Cel mai iubit anotimp este și momentul perfect pentru o dragoste fierbinte, ca în povești.

Berbec
Nu va fi o lună prea bună pentru tine pe acest plan, pentru că vei fi nevoită să dai piept cu gelozia partenerului de viaţă.

Dacă până acum nu existau decât mici semne îngrijorătoare, din această lună totul capătă proporţii mari. Nativele singure se simt uşurate fie după o despărţire, fie datorită faptului că au ajuns să întâlnească fericirea fără să aibă nevoie de cineva alături de ele.

Taur
Dacă eşti o nativă singură, luna iunie îţi aduce mai mulţi admiratori decât ai fi sperat.

Bucură-te de această perioadă frumoasă în care eşti curtată la maxium şi care îţi va întări încrederea în tine. Dai dovadă de şarm şi devii tot mai conştientă de atuurile tale. Nativele implicate într-o relaţie se bucură de atenţia partenerului de viaţă, dar şi de suportului acestuia în situaţiile în care au nevoie.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii care renasc în vara 2018!

Gemeni
Te vei concentra mai mult luna aceasta pe ceea ce îţi doreşti şi simţi tu, decât pe nevoile celor din jur.

E necesar să fii puţin egoistă dacă vrei să fii cu adevărat fericită pe acest plan al vieţii tale. Deşi nu ai cum să nu faci compromisuri atunci când vine vorba de relaţii amoroase, trebuie să fii conştientă că aceastea trebuie să fie mici şi mărunte. Nu renunţa la idelaurile tale de dragul nimănui!

Rac
Nu va fi o lună uşoară pentru tine pe plan sentimental, însă vei reuşi să răzbaţi până la urmă.

Între tine şi partenerul de viaţă există unele probleme, şi chiar dacă sunt minore, ele nu trebuie lăsate în voia sorţii. Dacă nu vă concentraţi împreună şi nu formaţi o echipă, atunci problemele ar putea să vă scape de sub control. Nativele singure se bucură de libertate mai mult decât oricând.

Leu
Firea ta încăpăţânată îşi va găsi naşul în această lună, fie că vrei, fie că nu.

Partenerul tău de viaţă nu îţi va mai suporta toanele şi te va obliga să faci o alegere. Nu va fi deloc o situaţie plăcută pentru că îţi va fi enorm de greu să te lupţi cu tine însăţi. Chiar dacă nu e în regulă să nu te accepte aşa cum eşti, e necesar să deschizi bine ochii şi să te întrebi dacă nu cumva exagerezi cu atitudinea ta.

Fecioară
Când credeai că lucrurile reintră pe făgaşul normal, apare ceva care îţi dă lumea peste cap şi te întoarce din drum.

E şi vina ta pentru că te laşi influenţată şi pui la suflet tot ce auzi. E necesar să găseşti un echilibru între patosul cu care îţi trăieşti viaţa şi idealul tău de relaţie. Cu siguranţă doar aşa vei ajunge să ai parte de liniştea mult dorită. Înainte de toate, trebuie să realizezi că nu poţi controla totul!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - fairy 3420136 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cine vor fi reginele verii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.