Horoscop special – zodiile și dragostea la prima vedere

dragoste - together couple duo

Horoscop special – zodiile și dragostea la prima vedere. ”Crezi în dragoste la prima vedere sau mai trec o dată?”, cândva, una din cele mai folosite replici de cucerit domnișoarele. Dar oare există dragostea la prima străfulgerare a ochilor? Horoscopul spune că da, există, iar pentru unele zodii, dragostea la prima vedere este singurul mod în care ajung să iubească.

Berbec
Primul semn din zodiac este primul la toate, şi nici în dragoste nu face excepţie. Dacă el caută o relaţie, e hotărât să reuşească. Şi dacă găseşte un candidat bun, el îşi foloseşte latura agresivă pentru a obţine ce îşi doreşte. Dar totul se opreşte aici, pentru că atunci când îi pică cineva cu tronc se pierde cu firea. El este, de asemenea, nerăbdător şi impulsiv. Nu are timp să se îndrăgostească pe parcurs, este acum ori niciodată! Impulsivitatea lui îl va conduce uneori către decizii greşite, cum ar fi o căsătorie pripită.

Citește și: Horoscop special – de ce divorțează zodiile?

Rac
Când un Rac vede pe cineva care îl atrage, deja visează la o familie, o casă şi mulţi copii, şi nici măcar nu a vorbit vreodată cu acea persoană! Pentru că are toate aceste idei în cap, el devine sentimental şi ataşat. Racul are o capacitate impresionantă de convingere, nu numai pe alţii, dar ajunge să se convingă şi pe el de lucruri care nu s-au petrecut încă şi poate că nu se vor petrece. Trebuie trezit la realitate!

Leu
Un Leu are foarte mare încredere în el, aşa că nu e speriat să ia în considerare o dragoste la primă vedere.
Doar oamenii încrezători pot sesiza conexiunea la prima vedere, iar el este aşa fără îndoială. O conversaţie simplă cu cineva va spori pasiunea pentru relaţia lor inexistentă. Împreună cu pasiunea vine şi dominaşia. Stăpânirea lui puternică va atrage persoana respectivă şi iubirea va învinge. Este, de asemenea cu adevărat încăpăţânat, deci atunci când vede un potenţial partener, nu se va lăsa până nu va afla totul despre el.

Scorpion
Scorpionul este, în general, neîncrezător, misterios şi în căutarea adevărului, aşa că nu e de mirare că se îndrăgosteşte la prima vedere. Este extrem de curios atunci când vede pe cineva şi are nevoie să verifice acea persoană înainte de a exploda din cauza incertitudinii. E, de asemenea, binecuvântat cu vitejia lui. Când are senzaţia de fluturi în stomac, nu dă vina pe indigestie, ci merge către acea persoană pentru a obţine ce îşi doreşte.

Photo via Visual hunt

Sursă horoscop: Eva.ro

dragoste - cuplu 150x150Citește și: Horoscop special – iubitul perfect al fiecărei zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.