Horoscop special – zodiile și dragostea în septembrie 2018

horoscop - couple 260899 1280 1024x682

Horoscop special – zodiile și dragostea în septembrie 2018 – A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva. Eventual cu o porție sănătoasă de iubire, dor, pasiune. Prima lună de toamnă se anunță promițătoare din punct de vedere sentimental pentru zodii.

Berbec
Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această lună.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, sunt recomandate discuţiile sincere cu privire la viitorul comun. Dacă eşti singură, vei avea mai mult curaj în ceea ce priveşte abordarea sexului opus. Eşti plină de pasiune şi iubire, iar asta ajută enorm orice tip de relaţie. Cu toate acestea, există şi o categorie de Berbeci care doresc să fie liberi, fiind în stare de orice pentru a obţine acest lucru.

Taur
Luna septembrie te găseşte mai curajoasă şi mai pricepută în ale flirtului.

Dacă eşti singură, această schimbare de atitudine îţi va fi de mare ajutor. Dacă eşti implicată într-o relaţie fie ea la început de drum sau de durată, e posibil ca flacăra iubirii să se reaprindă şi să te distrezi mai mult alături de partenerul tău. La finalul lunii ar putea apărea şi tensiuni în viaţa de cuplu, de aceea astrele îţi recomandă mai multă stăpânire de sine şi calm.

Citește și: Horoscop special – de la ce râd zodiile cel mai mult?

Gemeni
Vei fi mai sensibilă decât de obicei în această lună, dar asta nu înseamnă că eşti slabă.

Dacă ai o relaţie de ceva vreme, e posibil ca aceasta să se rupă dramatic, iar tu şi partenerul tău să deveniţi mai mult decât doi străini. Dacă eşti singură, tânjeşti după iubire şi după acţiune în dormitor, pentru că şarmul şi pasiunea ta nu pot fi ţinute în frâu. Nu e nimic greşit în a te lăsa purtată de val şi în a obţine ceea ce îţi doreşti. Nu îţi ghidezi viaţa după reguli, iar acest lucru va fi evident indiferent de statutul tău în dragoste.

Rac
Luna septembrie vine cu o relaţie total neaşteptată pentru tine.

Eşti din ce în ce mai atrasă de o persoană apropiată ţie, dar pe care niciodată nu ai fi privit-o în acest mod. E posibil să apară unele probleme din cauza disponibilităţii acelei persoane, de aceea e indicat să cântăreşti bine situaţia înainte de a trece la acţiune. E important să obţii ceea ce îţi doreşti, însă nu cu orice preţ. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei lua o atitudine fermă cu privire la nemulţumirile pe care le ai de multă vreme faţă de partenerul tău.

Leu
Luna septembrie e perioada în care poţi repara greşeli din trecut.

Fie că îţi ceri scuze sau faci gesturi evidente de părere de rău, cert este că trebuie să iei atitudine dacă nu vrei ca relaţia dintre tine şi o persoană dragă să se distrugă total. Astrele te sfătuiesc să te gândeşti bine la ce îţi doreşti şi să acţionezi în consecinţă. Doar aşa vei reuşi să ţii situaţia amoroasă sub control, care este şubredă şi imprevizibilă.

Fecioară
Luna septembrie este luna ta şi nimic nu te poate împiedica să fii fericită.

Chiar dacă unele persoane din viaţa ta nu ştiu să se poarte cu tine aşa cum ţi-ai dori, ai abilitatea de a le oferi lecţii din care pot învăţa acest lucru. Ai răbdare şi ştii ce vrei de la viaţă, în special în această perioadă. Partenerul de viaţă va fi destul de previzibil, însă chiar şi aşa cadourile şi gesturile lui mărunte îţi vor ajunge la suflet. Nativele singure se bucură de flirt şi activităţi sociale.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - imac 605421 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – semnificații astrale ale fiecărei zile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.