Horoscop special – zodiile fără sentimente care nu vor iubi niciodată!

horoscop - smiley 2979107 1280 1024x575

Horoscop special – zodiile fără sentimente care nu vor iubi niciodată! Deși ne place să credem că fiecare om are capacitatea de a iubi, de a trăi magia dragostei, nu întotdeauna lucrurile stau așa. Sunt unele semne zodiacale pentru care sentimentele sunt mai degrabă o povară de care preferă să scape. Și reușesc asta foarte ușor:

Capricorn
Ca şi Capricorn, ai reputaţia de a fi foarte misterios. Nimeni nu ştie cu adevărat ce simţi şi asta doar din cauza ambiţiei tale. Ai multe visuri şi obiective pe care vrei să le atingi. De aceea, ştii că multe sentimente negative precum firca, tristeţea şi anxietatea te pot împiedica să îţi atingi aceste ţeluri. Şi, astfel, te a-i antrenat pentru a bloca aceste sentimente. Uneori poţi fi de-a dreptul nemiloasă. Acţionezi fără să te gândeşti la cum acţiunile tale îi pot afecta pe ceilalţi.

Citește și: Horoscop special – cum flirtează fiecare zodie?

Scorpion
În mod firesc tu eşti rece.
Nu îţi place să te ocupi de sentimente şi emoţii. Crezi că ar fi o pierdere de timp şi, cel mai important lucru, crezi că asta ar fi un semn de slăbiciune. De aceea, îţi place să păstrezi ceea ce simţi doar pentru tine.

Taur
Motivul pentru care îţi e atât de uşor să te închizi în tine este că întotdeauna găseşti stimulente externe pentru a te ajuta să faci acest lucru. Uneori, chiar te scufunzi în hobby-urile tale pentru a te distrage de la ceea ce simţiu. Alteori, poţi să alegi un traseu distructiv pentru tine, cum ar fi alcoolul. Oricum, te pricepi să îţi distragi atenţia de la a deveni sensibilă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - pinocchio 2722074 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta! 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.