Horoscop special – zodiile în februarie. Facem ordine în viața noastră!

horoscop - valentine 1953964 960 720

Horoscop special – zodiile în februarie. Facem ordine în viața noastră! Intrăm în curând în ultima lună de iarnă și pentru fiecare zodie în parte există suprize pregătite de horoscop. Unii dintre noi vom face un pic de ordine în viață, în timp ce alții vor descoperi adevăruri ascunse din viața lor. Cu toții vom fi mai pregătiți pentru renașterea din primăvară.

În 2 februarie, Venus intră în Vărsător, aducând o schimbare în atitudine. Unii se vor simți diferit față de relațiile în care sunt și vor avea schimbări și în ceea ce privește pe cei pe care îi țin aproape. Multe întrebări ies la iveală. Valorile și credințele pot fi puse la încercare în această perioadă. Zona de relații va fi una tumultoasă până când Soarele intră în Vărsător.

Acest fenomen se petrece pe 5 februarie, iar atitudinea detașată va pătrunde în viața zodiilor. Unii vor încerca să evite grijile și problemele și vor pleca în vacanțe. Relaxarea este cuvântul de ordine, iar cei care au fost foarte critici cu cei din jurul lor până acum vor afișa o schimbare în felul lor de a fi. Compasiunea va fi la cote înalte în zilele ce urmează.

Pe 8 februarie avem Lună Nouă, prilej cu care unii vor simți o creștere de energie și vor începe să gândească noi planuri pentru viitor. Această Lună Nouă favorizează individualitatea, dar și inovația. Mercur se alătură lui Neptun în Vărsător, iar lucrurile încep să devină complicate și se trimit multe mesage amestecate, lucru care poate bulversa puțin viața celor care au ocupații stresante.

Citește și: Horoscop special – Soarele în Vărsător, șanse noi pentru zodii!

Este și o parte bună în această perioadă. Luna, Mercur, Neptun, Soarele, Luna și Venus care vor fi în februarie în Vărsător aduc un suflu nou și inspirație din toate părțile. Cei care și-au pierdut motivația vor găsi o revigorare și vor fi dispuși să încerce lucruri noi. Sunt vești bune și pentru cei singuri, care vor avea atenția atrasă de o persoană nouă. Nu este exclus ca o relație să izvorască până la finalul lunii pentru ei.

Luna Nouă ne dă și speranța că multe dorințe se pot transforma în realitate, de aceea este important să avem gânduri pozitive în această perioadă. La jumătatea lunii, începe ultimul cvadrant al zodiacului. Saturn, planeta diriguitoare a Vărsătorului intră cu Soarele în cvadrant, iar acest lucru poate aduce temeri pentru cei sensibili sau anxioși.

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - bell 2105157 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum stau zodiile cu norocul în 2018?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.