Horoscop special – zodiile de femei care te salvează de nefericire!

horoscop - unhappy 1024x576

Horoscop special – zodiile de femei care te salvează de nefericire! Fericirea este dezideratul după care alergăm toată viața. Uneori, ca să avem cu adevărat șansa de a fi fericiți este nevoie și să avem alături de noi oamenii potriviți. Sau femeile din zodiile de mai jos, cele care salvează orice bărbat de nefericire:

Berbec

Femeia Berbec se simte cel mai bine atunci când este în mijlocul acţiunii şi când simte că luptă din toate puterile pentru ceea ce vrea. În timp ce alte zodii preferă să stea şi să se gândească la mai multe soluţii, ea apucă taurul de coarne şi dă piept cu orice. Bărbatul care este alături de nativa zodiei Berbec nu ar trebui să îşi facă griji în privinţa relaţiei, pentru că ea se dăruieşte cu totul şi pune mare preţ pe dragostea pe care o simte.

Citește și: Horoscop special – Ce zodii vor avea un 2018 norocos?

Fecioară

Despre femeia Fecioară se spune că este cea mai puternică din întreg zodiacul şi că are capacitatea de a sta lângă bărbatul pe care îl iubeşte şi la bine şi la rău. Cunoaște tacticile necesare pentru a ajunge la o soluţie bună de fiecare dată când lucrurile nu merg conform planului şi este în stare să se sacrifice pentru binele celor la care ţine. Dacă ar fi să există o Femeie Fantastică printre zodii, femeia Fecioară s-ar regăsi perfect.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - farewell 20196 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – de ce sunt părăsite zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.