Horoscop special – ce le rezervă martie zodiilor?

horoscop - Zodiac Weekly

Horoscop special – ce le rezervă martie zodiilor? Am intrat în prima lună de primăvară și cu toții suntem curioși să vedem dacă această lună va fi una de bun augur pentru zodii. Previziunile generale nu sunt de bun augur, ele făcând din martie o lună extrem de complicată.

Careul în T Jupiter-Pluto-Uranus este intens activat în luna martie, fiindcă Jupiter perfectează opoziția cu Uranus pe 3 martie și careul cu Pluto pe 30 martie. Cele două aspecte pun presiune pe întreaga lună, pe care o fac mai vie, mai fremătătoare, mai energică și mai întreprinzătoare, dar pe care o supun unui mare risc de zbucium, conflict, revoltă, lupte pentru putere, accidente cu multe victime, cataclisme naturale, destabilizare financiar-economică, felurite incidente de mare impact.

Combinația are și o accentuată coloratură relațională, la toate nivelurile, de la relațiile personale de dragoste, căsătorie, prietenie sau colaborare până la relațiile internaționale. Este adevărat că Jupiter se află în Balanță, semnul uniunii, al armoniei și al păcii, dar armonia și pacea pot fi lesne tulburate, din cauză că Jupiter este atacat de aspecte distonante.

În contextul dat, retrogradarea lui Venus, ea însăși planeta uniunii, a armoniei și a păcii, vine să întărească această predispoziție.

La nivel personal, cât timp Venus este retrogradă, sensibilitatea emoțională este foarte crescută și tindem să fim extrem de subiectivi cu privire la ce ne place sau nu ne place, ce iubim sau ce detestăm.

Uneori, energiile venusiene se repliază spre interior, iar exprimarea sentimentelor devine mai greoaie. Alteori, se întâmplă să iasă la suprafață trăiri ce păreau a fi uitate, să ne confruntăm cu iubiri trecute, să ne revină în atenție o situație relațională nerezolvată, nefinalizată.

Uneori nu ne dăm prea bine seama ce se întâmplă, care este subiectul asupra căruia Venus vrea să ne atragă atenția, dar de obicei lucrurile se limpezesc după ce planeta își reia mersul direct. Alteori intuim care este problema și purcedem la o analiză și o evaluare profundă a acesteia. Procesul nu este simplu și se încheie doar când Venus își reia mersul direct.

Citește și: Horoscop special – ce carieră e ideală pentru zodia ta?

Din aceste motive, nu este recomandat să luăm decizii relaționale importante cât timp Venus este retrogradă, fiindcă lucrurile se văd deseori altfel decât în restul timpului: mult mai luminoase sau mult mai întunecate decât în realitate.

Atunci când nu intră în „coliziune” cu niciun element semnificativ de pe cer sau din harta natală, Venus retrogradă se poate rezuma doar la mici întâmplări cu semnificație redusă: comunicare defectuoasă în relații, parteneri suciți sau nehotărâți, frustrări trecătoare, întâlniri ratate ori care nu decurg conform planului, mici flirturi care nu fac altceva decât să servească drept experiment sau să ne furnizeze termenii de comparație de care avem nevoie pentru o evaluare mai importantă.

Apropo de decizii și comunicare: se recomandă atenție sporită, fiindcă Mercur, planeta intelectului și a comunicării, face multe aspecte proaste în martie 2017, deci riscul de a da rateuri crește semnificativ. Atenție și în deplasări, fiindcă Mercur este și planeta drumurilor și a mișcării!

Sursă horoscop: româniatv.net

horoscop - razbunarea zodiilor 150x150Citeste si: Horoscop special – cum se răzbună zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.