Horoscop special – zodiile și inelul de logodnă

horoscop - hand propose ring

Horoscop special – zodiile și inelul de logodnă. Povestea ta de dragoste se îndreaptă vertiginos către marele moment al căsătoriei? Atunci horoscopul de azi îți va fi de mare folos. Iată cum trebuie să arate inelul de logodnă în funcție de zodia iubitei tale:

Berbec
Poţi să alege întotdeauna o nativă din Berbec dintr-o mulţime, datorită îndrăznelii şi curajului de care dă dovadă. Natura ei puternică şi spiritul energic captează atenţia celor din jur, astfel încât în mod evident şi inelul ei de logodnă ar trebui să facă la fel!

Taur
Nativa din zodia Taur e responsabilă, protectivă şi extrem de harnică. Chiar dacă este destul de practică, ea apreciază dragostea şi obiectele frumoase. Inelul perfect pentru femeia născută sub acest semn zodical trebuie să fie clasic, cu o uşoară strălucire.

Gemeni
Semnul dualităţii, Gemenii, are o parte dulce, prietenoasă şi curioasă, în timp ce partea cealaltă este introvertită, serioasă şi nervoasă. O nativă născută sub acest semn zodical are nevoie de un inel care încorporează fiecare dintre aceste componente într-un singur design unic.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în octombrie!

Rac
Loială, sensibilă şi pasionată, nativa din Rac este condusă de sentimentele sale. Această femeie poate deveni foarte sentimentală uneori, aşa că cel mai potrivit inel pentru ea ar fi unul de eopocă, pe care îl poate lăsa moştenire generaţiilor viitoare.

Leu
O nativă din zodia Leu nu este niciodată greu de observat. Este extrem de amuzantă, încrezătoare şi caldă. Oamenii sunt atraşi în mod natural de această femeie puternică, aşa că are nevoie de un inel de logodnă care să reprezinte personalitatea loc complexă.

Fecioară
Practică, loială şi muncitoare, nativa din Fecioară este unul dintre cele mai slabile semne zodiacale.
Femeia născută în această zodie este extrem de organizată şi atentă la detalii, deci un inel de logodnă cu ornamente este perfect pentru ea!

Photo via VisualHunt

Continuare horoscop pe: Eva.ro

horoscop - kissing 2353862 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie este iubita perfectă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.