Horoscop special – zodiile și inteligența

horoscop - hacker 2883632 960 720

Horoscop special – zodiile și inteligența. Fiecare zodie are atuurile ei care o evidențiază în fața celorlalți, dar, la capitolul inteligență, lucrurile stau destul de clar. Două sunt semnele care excelează la acest capitol. Te numeri printre ele?

Când vine vorba de inteligenţă, Vărsătorul şi Scorpionul se situează pe primele locuri. Cu toate acestea, tipul lor de inteligenţă sunt greu de comparat.

Citește și: Horoscop special – Luna Nouă din 18 noiembrie, eveniment astral unic!

Vărsătorii sunt cunoscuţi pentru inteligenţa tipică, IQ ridicat, abilităţi analitice puternice şi abiţităţi de rezolvare a problemelor. În comparaţie, Scorpionii sunt mai cunoscuţi pentru inteligenţa lor emoţională. Cu alte cuvinte, sunt mai receptivi la sentimentele altora şi înţeleg mai bine decât oricine altcineva conceptele sociale. Ei sunt mai sensibili la nevoile altora şi au tendinţa de a-şi face prieteni excelenţi.

Cu toate acestea, există mai multe zodii deştepte. Gemenii şi Balanţa s-au dovedit că au niveluri ridicate de inteligenţă. Din nou, ambele semne excelează în moduri diferite. Gemenii sunt foarte captivaţi şi atenţi, în timp ce Balanţa tine să se concentreze mai mult asupra fericirii emoţionale a oamenilor din jurul lor. De cele mai multe ori e controlată de stres, dar dau dovadă de multă inteligenţă.

Când vine vorba de inteligenţă emoţională puternică, Racul şi Peştii sunt cei mai cunoscuţi pentru capacitatea lor de a hrăni egoul şi sentimentele celorlalţi în căutarea unui echilibru sănătos în relaţii.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - capricorn 150x150Citește și: Horoscop special – Capricorn, zodia alături de care totul este perfect

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.