Horoscop special – zodiile și iubirea în luna mai

horoscop - silhouette of couple kissing at sunset 1

Horoscop special – zodiile și iubirea în luna mai Luna mai va fi una în care pentru multe zodii dragostea își va face simțită prezența, și nu o va face într-un mod banal, ci determinându-i să se îndrăgostească așa cum nu au mai făcut-o vreodată.

Berbec

Prietenii tăi te îndeamnă să ieşi mai mult în oraş, în timpul liber. Ar trebui să nu îi refuzi pentru că nu se ştie cum apare persoana potrivită pentru tine. Încearcă să îţi faci mai mulţi prieteni, să fii deschis în relaţiile cu ceilalţi şi să îţi deschizi sufletul către oamenii pentru care ai sentimente. Luna mai îţi dă o mulţime de oportunităţi, aşa că ai de unde alege.

Taur

Fie că te îndrăgosteşti sau iubeşti deja, luna mai îţi aduce mai mereu surprize plăcute din punct de vedere sentimental. Ai putea să îţi revezi persoana iubită, după mult timp sau să plănuiţi o călătorie romantică. Timpul petrecut împreună va face bine relaţiei.

Gemeni

Te simţi foarte bine alături de persoana iubită şi nu ai vrea ca paradisul în care te aflii să se mai termine. În luna mai, vei fi foarte răsfăţat cu cadouri şi alte surprize, care te vor face să îţi iubeşti şi mai mult partenerul de viaţă. Nu ar strica dacă, din când în când, ai mai face şi tu câteva surprize frumoase. Ai putea să îţi surprinzi jumătatea cu o cină romantică pregătită de tine sau cu o invitaţie în oraş.

Rac

Deocamdată,  nu ţi-ai găsit sufletul pereche şi nici în luna mai nu ai prea mari şanse. Trebuie să îţi faci puţină ordine în viaţă, să te mai gândeşti asupra persoanelor pe care le-ai făcut să sufere şi le-ai lăsat în trecut. Din cauza sensibilităţii tale, ţi-e frică să nu fii rănită. Fii mai încrezătoare în forţele proprii şi lasă loc în suflet şi pentru iubire.

Leu

E posibil să iubeşti în secret pe cineva şi îţi este teamă să îi spui de frică să nu te respingă. Uneori te gândeşti că nu te va accepta sau nu îţi va răspunde cu aceleaşi sentimente. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în farmecul tău aparte. Dacă ai trecut printr-o despărţire recentă sau ai suferit de o dezamăgire, în luna mai se întrevăd câteva speranţe la orizont.

Citește și: Horoscop special – ce te face seducătoare, în funcție de zodie

Fecioară

Eşti în pragul unui eveniment important în viaţa ta. Urmează să te căsătoreşti ori să îţi oficializezi o relaţie pe care o ţineai ascunsă de multă vreme aşa că te pregăteşti responsabil. Eşti îndrăgostită mai ceva ca în prima zi şi nimic nu te poate scoate din starea de euforie pe care o ai. Chiar şi colegii de serviciu îţi atrag atenţia atunci când observă că eşti mult prea visătoare.

Balanţă

Suferi după o persoană care ţi-a făcut rău şi nu ai vrea să te mai îndrăgosteşti vreodată. Nu încerca să fii o fire atât de radicală, căci singurătatea nu îţi va face bine. Luna mai îţi oferă şansa să cunoşti oameni noi, să te integrezi şi să socializezi mai des. E posibil să întâlneşti o persoană care are aceleaşi gusturi ca şi tine sau care împărtăşeşte aceleaşi valori.

Scorpion

Deşi te-ai cam certat în ultima vreme cu partenerul de viaţă, vrei să îţi răscumperi greşelile şi să îi arăţi şi părţile bune pe care le ai. O dată cu vremea bună de afară, te gândeşti la o excursie în doi în aer liber, un picnic romantic sau o plimbare pe malul unui lac. Dacă vrei să fii iertat cu adevărat, va trebui să arăţi mai des că te străduieşti.

Săgetător

Ai atât de mult de muncă, încât abia mai ai timp şi pentru dragoste. Partenerul îţi atrage atenţia din când în când, însă tu crezi că dă dovadă de gelozie şi neînţelegere. Ar trebui să te mai gândeşti! Poate are dreptate! E posibil să îl fi neglijat în ultimele luni, aşa că ştii ce ai de făcut în mai.

Capricorn

Eşti un familist convins şi nimic nu îţi poate distruge starea de spirit. În mai, e posibil să te muţi împreună cu jumătatea ta într-o casă nouă sau să primeşti vestea că veţi avea împreună un copil. Dacă ai parte de astfel de evenimente fericite, nu ezita să le sărbătoreşti aşa cum se cuvine. Lasă munca deoparte şi rezervă-ţi un weekend într-o destinaţie la care ai visat mereu.

Vărsător

Ai idealuri măreţe în ceea ce priveşte persoana de lângă tine şi vrei ca împreună să formaţi un cuplu de invidiat. În mai, vei întâmpina unele probleme din cauza caracterului tău puternic aşa că ai grijă cum i te adresezi şi cum te comporţi. Jumătatea ta nu merită să sufere, indiferent de situaţie.

Peşti

Îţi place să iubeşti cu pasiune şi nu ţii cont de nimic. În luna mai, vei resimţi fluturii în stomac de odinioară, iar dragostea va atinge cote maxime. Nu eşti o persoană inhibată şi arăţi încă de la început ceea ce simţi. Păstrează, totuşi, o doză de mister, care îl va fascina pe partenerul tău şi va dori să te cunoască mai bine.

Photo via Visual Hunt

Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

horoscop - soulmates 2 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Pești, sufletul pereche

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.