Horoscop special – zodiile mereu nemulțumite

horoscop - unhappywoman

Horoscop special – zodiile mereu nemulțumite. Simți că ești mereu nemulțumită de orice, oricine, indiferent de situație și de motive? Poate fi vorba de faptul că ești o persoană perfecționistă, dar are legătură și cu zodia din care faci parte. Iată motivele care te fac să fii mereu nemulțumită:

Berbec
Ești nefericită pentru că lucrurile nu merg uneori cum ai vrea tu. Ești o idealistă și o luptătoare și vei face orice îți stă în puteri să îți vezi visul împlinit. Nu poți fi fericită atâta timp cât nu accepți că până și tu ai limite.

Taur
Ești nemulțumită pentru că vrei să ai mereu dreptate. Ți-e greu să accepți defectele altora, cu atât mai mult ale tale. Dacă nu ești în poziție de avantaj, te va sâcâi mai mult decât alte probleme.

Gemeni
Nu-ți place deloc să te simți neînțeleasă. Din cauză că visezi la o lume în care toată lumea să se înțeleagă și să se tolereze reciproc în deplină armonie, de fiecare dată când cineva nu va fi pe aceeași lungime de undă ca tine, vei avea de suferit.

Citește și: Horoscop special – Leul în 2017

Rac
Tu te necăjești când crezi că nu vei găsi niciodată dragostea și aprecierea meritate. Ești o romantică incurabilă și o realistă și te superi când viața scoate la înaintare situații care îți creează disconfort la nivel în primul rând emoțional.

Leu
Nemulțumirea ta se trage din teama de a pierde tot ce ai agonisit. Indiferent dacă vorbim despre bani sau te temi pentru pierderea integrității tale fizice, o relație sau un stil de viață, te înfioară ideea că ai putea deveni săracă, singură sau deprivată de beneficii cu care te-ai obișnuit. Și pentru care, desigur, ai muncit.

Fecioară
Perfecționismul este cel care stă în calea mulțumirii tale. Ai nevoie mereu să deții controlul și te afectează imens schimbările bruște sau întreruperi neplanificate. Ai vrea ca viața să fie un drum lung, lin și liniștit.

Photo credit: FootMassagez via Visual hunt /  CC BY

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - Virgo HD Sign Wallpapers 768x432 150x150Citește și: Horoscop special – Fecioara în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.