Horoscop special: Zodiile și MINCIUNA

Horoscop special: Zodiile și MINCIUNA Există anumite indicii care îţi permit să-ţi dai seama dacă o persoană minte sau spune adevărul. Gesturile, mimica, tonul vocii şi alţi factori trădează imediat minciuna. Dar, oricât de multă dreptate ar avea psihologia, fiecare regulă are excepţiile ei. Se întâmplă să fie imposibil să depistezi minciuna prin limbajul corpului uman şi atunci intervine astrologia.

Conform astrologiei, fiecare semn zodiacal se comportă în felul lui şi, analizându-i comportamentul, poţi să distingi minciună de adevăr. Deci, cum şi de ce mint semnele zodiacale?

Berbecii

Berbecii, în general, preferă să spună adevărul. Mai ales dacă e vorba de relaţii de dragoste. Este puţin probabil că Berbecul să simuleze pasiunea atunci, când nu există nici urmă de ea. Reprezentanţii acestui semn zodiacal deodată o să-i dea de înţeles persoanei iubite că s-au îndrăgostit de ea şi nu o vor minţi, dacă dragostea va trece. Apropo, în afaceri, Berbecii de asemenea încearcă să nu acumuleze nemulţumiri şi să vorbească direct şi la obiect. Şi totuşi, e destul de greu să desconpiri Berbecul mincinos, pentru că nativii din această zodie mint numai în situaţii excepţionale şi repetă, în prealabil, de mai multe ori ceea ce urmează a fi prezentat drept adevăr.

Taurii

Taurii sunt diplomaţi şi apreciază armonia în relaţii. Dacă cineva din anturajul lor nu le este pe plac, reprezentanţii zodiei vor încerca să se distanţeze de persoană respectivă. Taurul nu iubeşte să mintă şi să ascundă adevărul, pur şi simplu nu i se pare interesant s-o facă. Cu toate acestea, evita să-l întrebi direct dacă îţi stă bine într-o anumită rochie – rişti să primeşti un răspuns nu tocmai sincer. Taurii sunt măiestri în a evita cu tact un răspuns direct. Dar dacă trebuie să impresioneze – atât în dragoste, cât şi în afaceri – vor recurge la minciuni subtile şi ingenioase. Taurul va încerca să evite minciună directă şi, cel mai degrabă, pur şi simplu nu îţi va spune tot adevărul, schimbând subiectul conversaţiei.

Gemenii

Gemenii, dacă trebuie, mint fără să clipească, inventând din mers amănunte şi detalii incredibile. Acestea conferă minciunii un farmec aparte şi credibilitate maximă. Fiind isteţi şi sociabili, Gemenii întotdeauna găsesc dovezile necesare pentru susţinerea oricărui punct de vedere, de aceea e destul de greu să mai poţi discerne ce este adevărat şi ce este fals. Încearcă numai să găseşti printre o mie de detalii acel amănunt care îţi pare a fi fals? Este dificil, pentru că mintea ageră şi expresivă a reprezentanţilor acestui semn zodiacal s-a gândit deja la toate variantele posibile în ceea ce priveşte reacţia ta la cuvintele lui şi în câteva fracţiuni de secundă a creat o iluzie a realităţii cât se poate de convingătoare.

Racii

Racii se încruntă şi la simplul gând că trebuie să mintă. Nu că ar fi prea sinceri de felul lor – doar că minciună în sine nu le face plăcere. În plus, memorarea unui şir de detalii inexistente li se pare extrem de epuizantă. Mult mai interesant este să te retragi în lumea interioară proprie şi să creezi ceva în ce poţi crede. Dar dacă Racul a luat-o pe calea alunecoasă a minciunii, cu siguranţă a făcut-o din motive de natură familială – pentru a-i proteja pe cei apropiaţi, Racul poate să facă orice, inclusiv să mintă.

Leii

Leii fermecători şi, într-o oarecare măsură, teatrali deseori inventează – cel puţin pentru a-şi completă povestea cu detalii uimitoare şi elemente fascinante. Minciunile Leilor rareori sunt îndreptate împotriva cuiva, pentru că reprezentanţii acestei zodii doresc, în primul rând, să fie în centrul atenţiei. Iar că s-o facă, trebuie să confere un pic de strălucire propriei imagini. De fapt, reprezentanţii zodiei Leu sunt destul de toleranţi faţă de încercările altora de a înfrumuseţa realitatea. Scopul minciunii Leului este atragerea şi reţinerea atenţiei celor din jur, care şi aşa îl ascultă cu plăcere pe acest povestitor plin de ardoare şi entuziasm.

Fecioarele

Fecioarele sunt destul de înţelepte că să nu recurgă la minciuni mărunte, dar dacă mint, o fac într-un mod foarte creativ şi tehnic. Mintea ageră şi ascuţită a Fecioarelor reţine perfect detaliile poveştii şi este extrem de greu să le prinzi cu minciună. În mediul profesional, nativii din zodia Fecioara au deseori o reputaţie bună şi celor din jur nici nu le trece prin cap că aceastia s-ar putea să mintă. În dragoste, Fecioara poate mima trăiri intense, dar numai dacă există un motiv bine întemeiat. De cele mai multe ori, reprezentanţii acestei zodii mint pentru un bine – în viaţă familială, în dragoste, relaţii sau carieră.
Balanţele

Balanţele vor recurge la minciună, dacă o vor consideră necesară pentru menţinerea relaţiilor bune cu persoanele apropiate şi cu restul oamenilor din jur. Reprezentanţii acestei zodii nu se zgârcesc de obicei la complimente, îmbogăţite cu o doză însemnată de linguşeală. Astfel, Balanţele încearcă să menţină echilibrul fragil al armoniei psihologice şi relaţiei cu oamenii din jur. Minciună lor este cel mai adesea nevinovată, iar în unele cazuri – necesară. Coşmarul cel mai mare al Balanţelor este o lume, în care toţi spun numai adevărul. Nativii din această zodie nu iubesc să mintă, dar dacă n-au cum să-şi menţină altfel relaţiile, sunt dispuşi să recurgă la acţiuni şi afirmaţii nu tocmai cinstite.

Citeste si continuarea: HoroscopUrania.ro

Foto: theunboundedspirit.com

horoscop - 5066 150x150Citeste si: Horoscopul SENZUALITĂŢIi: 50 de umbre ale astrologiei 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.