Horoscop special – zodiile și obiceiurile proaste!

horoscop - Bad work habits 1024x682

Horoscop special – zodiile și obiceiurile proaste! Fiecare dintre noi avem parte de obiceiuri deloc elegante, plăcute, demne. Și horoscopul nu este deloc străin de ele. Ești pregătită să vezi și să accepți care este cel mai prost obicei al zodiei tale?

Berbec
Nerăbdarea este cuvântul care te caracterizează.

Gândirea lucrurilor şi situaţiilor nu este cea mai mare abilitate a ta. Eşti întotdeauna gata să porneşti la drum cu o nebunie şi un elan de necrezut. Din această cauză, nesăbuinţa şi graba se vor dovedi a fi obiceiuri chiar rele pentru tine.

Taur
Tu găseşti fericirea în lucrurile materiale.

Întâlnind împlinirea doar în obiectele pe care le posezi, tu eşti cunoscută pentru că renunţi foarte uşor la oameni dacă eşti constransă să faci o alegere. Afecţiunea ta nelimitată pentru lucrurile materiale sau pentru aprecierea persoanelor cu acelaşi mod de gândire ca şi tine sunt două obiceiuri extrem de proaste.

Citește și: Horoscop special – zodiile și energiile negative!

Gemeni
Nu eşti deloc punctuală şi de cuvânt.

Să faci un lucru la timp nu te caracterizează deloc şi nu cunoşti această noţiune. Nu te poţi ocupa de nimic în timp util şi nu eşti gata niciodată atunci când vine vorba de întâlniri sau planuri de executat.

Rac
Te aglomerezi prea mult, deci nu te organizezi eficient.

Adesea îi enervezi pe cei din jurul tău pentru că ai tendinţa de a te aglomera şi extenua pentru a obţine confortul dorit. Astfel nu ai timp de nimic şi nimeni, iar viaţa trece pe lângă tine ratând lucruri importante.

Leu
Te iubeşti prea mult.

Ai o dragostea atât de mare pentru tine încât orice poveste de amor păleşte pe lângă sentimentele pe care ţi le porţi. Viaţa ta este una fericită atât timp cât tu eşti în centrul ei şi te gândeşti numai la tine, ignorând tot ce ai în jur.

Fecioară
Excelezi în critică.

Niciodată nu eşti mulţumită de felul în care sunt lucrurile şi îi judeci pe toţi chiar dacă îi răneşti prin ceea ce spui. Eşti o perfecţionistă înnăscută, mereu pregătită de război pentru ca lucrurile să fie făcute ca la carte!

Sursă foto: yorkinvestmentscorp.com

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - aquarius 150x150Citește și: Horoscop special – cele 2 zodii care nu pot fi înșelate niciodată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.