Horoscop special – zodiile obsedate de muzică!

horoscop - music 1867813 960 720

Horoscop special – zodiile obsedate de muzică! Sunt acele zodii care știu cele mai noi hituri pe de rost, pe care le vezi mereu fredonând tot ce este la modă. Mereu având căștile pe urechi, gata să înfrunte lumea în ritmuri muzicale. Te numeri printre ele?

Peşti
Peştii sunt zodii creative, care sunt conectate cu părţile lor expresive mai mult decât oricare alt semn. Trebuie să creeze mereu ceva ca să fie fericiţi. Mulţi Peşti se îndreaptă spre muzică pentru asta. Dacă un nativ din această zodie nu este muzician, cu siguranţă apreciază şi fredonează versuri mai mult decât majoritatea. Ei se simt în viaţă când sunt inventivi, iar muzica se schimbă mereu şi îi inspiră.

Citește și: Horoscop special – zodii născute să fie în centrul atenției!

Taur
Taurul este foarte hotărât şi de multe ori are nevoie de câte o evadare. El se îndreaptă spre muzică pentru a se relaxa. Este extrem de senzual şi iubeşte modul în care muzica îi atinge această latură sensibilă şi romantică. De pare că doar aşa se conectează cu sufletul lui la cel mai profund nivel.

Balanţă
Balanţa doreşte să profite la maximum de toate aspectele vieţii. Pentru ea, muzica este cea care începe o petrecere care va dura până noaptea târziu. Dansul îi oferă posibilitatea de a simţi libertatea pe care nu ar putea să o cunoască în niciun alt mod. Îi place să se lase purtată de val şi să se simtă neîngrădită, iar muzica îi oferă toate aceste lucruri.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - environmental protection 326923 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce se schimbă în bine în viața ta, în 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.