Horoscop special – zodiile perfecționiste!

horoscop - perfection

Horoscop special – zodiile perfecționiste! Sunt zodiile pentru care perfecțiunea există și poate fi atinsă. Și care fac totul pentru a ajunge la acest deziderat. Te numeri printre ele?

Rac
Sunteţi o familistă convinsă şi doriţi un mediu cât mai bun pentru copii şi partener. Asta înseamnă că nu va veţi mulţumi cu făcutul curăţeniei o dată la două zile, ci veţi sta pe tot parcursul unei zile cu mâna-n detergent sau cu oala de mâncare pe aragaz. Partenerul de viaţă trebuie să aibă mereu hainele călcate şi spălate, deoarece vor reflecta imaginea dumneavoastră, aşa că, din acest punct de vedere, obsesia pentru perfecţiune este întinsă la maximum în cazul de faţă. În ceea ce priveşte locul de muncă şi prestaţia, sunteţi mai delăsătoare în comparaţie cu cazurile de mai sus.

Citește și: Horoscop special – prietenii și dușmanii fiecărei zodii!

Săgetător
Aveţi un mod mai aparte de a fi perfecţionist, în sensul că evitaţi să va implicaţi activ, ci doar să daţi ordine pentru a ajunge la nivelul dorit şi sperat. Nu vă mulţumiţi cu puţin şi întotdeauna aşteptaţi de la „dumneavoastră” (mai mult prin intermediul celor din jur), tot ce este mai bun şi mai de calitate. Sunteţi un critic excelent şi ajungeţi uneori să îi aduceţi la disperare pe cei care lucrează pentru dumneavoastră, ori pe membrii familiei pe care-i implicaţi în activităţile casnice.

Leu
Nativele acestei zodii nu se mulţumesc cu puţin şi nu vor pleca de la locul de muncă sau de acasă dacă nu şi-au lăsat toate lucrurile în bună ordine şi cum cred ele de cuviinţă. Nu acceptă niciun fel de ajutor din exterior, deoarece sunt de părere că gusturile lor sunt cele mai fine, rafinate şi sunt adevărat cunoscătoare în orice domeniu în care lucrează. Le place solitudinea sau să conducă, ceilalţi să le urmeze, aşa că dacă este vorba de o curăţenie de primăvară, ea va fi cea care va da directive tuturor şi va găsi câte o sarcina potrivită pentru fiecare în parte.

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - photo manipulation 1941835 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – ce zodii vor avea ghinion în august

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.