Horoscop special – zodiile petrecărețe!

horoscop - balloons 388973 960 720

Horoscop special – zodiile petrecărețe! Sunt acele zodii pe care le vei vedea în club în fiecare weekend, zodii care nu ar spune nu niciodată unei petreceri în pijama, unei escapade la un concert sau oricărui eveniment care să le crească adrenalina.

Gemeni
Nativul de Gemeni este plin de energie atunci când se află în medii pline de oameni. El e amuzant şi sociabil, aşa că îl poţi găsi în fiecare vineri în oraş cu prietenii. Iese mult în oraş şi poate discuta cu uşurinţă cu oricine. Personalitatea lui extrovertită îl face să fie o prezenţă de nelipsit la orice petrecere, însă uneori poate exagera. Nu fi surprins dacă pierde numărul paharelor şi a doua zi se trezeşte cu o mahmureală chinuitoare. Urmăreşte-l şi ai grijă să nu facă nimic ce va regreta ulterior. E important să îşi cunoască limitele atunci când vine vorba de distracţie. Este bine să se distreze, dar nu trebuie să uite să fie şi responsabil.

Citește și: Horoscop special – ce zodie îți va frânge inima?

Leu
Leului îi place să se afle în locuri vibrante. El îşi va petrece, cel mai probabil, weekendul într-un club, unde îşi va dezvălui abilităţile de dans. Se aşteaptă să se distreze de fiecare dată când iese. Şi poate va face maraton de cluburi într-o singură noapte. Pentru un Leu, o petrecere nu e de ajuns.
Dacă ai un prieten Leu, va avea grijă să îţi spună planul lui energic, dar nu trebuie să te reţii din a-i spune că trebuie să vă treziţi devreme a doua zi şi că nu puteţi rămâne în oraş prea târziu. El e simpatic când iese din când în când, dar dacă prietenii lui nu pot ţine pasul cu el, atunci ar trebui să ia în considerare o schimbare a stilului de viaţă. De asemenea, nu trebuie să permită vieţii sociale să stea în calea priorităţilor.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - fairy 3420136 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cine vor fi reginele verii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.