Horoscop special – cum va fi bătrânețea ta, în funcție de zodie!

horoscop - 652x450 162375 batranete

Horoscop special – cum va fi bătrânețea ta, în funcție de zodie! Fiecare dintre noi ne-am gândit, fie și măcar pentru o secundă, cum va arăta bătrânețea noastră, cum vom fi noi peste câțiva ani, la momentul în care am început să ne bucurăm de mult meritata pensie. Zodiacul ne dă și el o mână de ajutor.

Berbec
Te-a pasionat dintotdeauna sportul, de aceea nu vei renunța la el nici măcar la bătrânețe. Îți folosești toate resursele pentru mișcare și cel mai probabil acest regim de viața va ține bolile departe de tine. Vei fi pasionată de gătit, iar nepoții și copiii tăi vor fi centrul universului tău.

Taur
Bătrânețea nu este o tragedie pentru tine și încerci să te bucuri de tot ce îți oferă ea fără să încerci să schimbi lucrurile naturale.
Vei fi cochetă, însă nu vei exagera, și te vei dedica copiilor atât cât te țin puterile. Ești o companie plăcută și o vecină foarte amabilă!

Citește și: Horoscop special – leneșii zodiacului

Gemeni
E posibil să fii o bătrânică destul de dificilă și cu multe pretenții în fața copiilor ori a nepoților. Ești mult prea energică și te implici în activități riscante, nepotrivite vârstei tale, de aceea rudele tale stau în permanență cu grija ta. Te gândești mai mult la tine decât la ceilalți!

Rac
La bătrânețe te vei gândi mai mult la cei din jur decât la tine, neglijență care ar putea să îți afecteze sănătatea într-un final.
Ești acel timp de om care se lasă pe ea pentru binele altora, în special al copiilor sau nepoților. Vei fi o bucătăreasă de excepție, de aceea ai tendința de a consuma mai mult decât îți trebuie.

Leu
Vei fi acel timp de bătrânică pe care femeile mai tinere o admiră și care și-ar dori să fie și ele așa când vor ajunge la vârsta ta.
Plină de energie și cu un tonus excepțional, vei reuși multă vreme să muncești și să fii un ajutor pentru copiii și nepoții tăi.

Sursă foto: acasătv.ro

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - cupluri de nedespartit din zodiac 650 445 150x150Citește și: Horoscop special – cele două perechi de zodii de nedespărțit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.