Horoscop special – zodiile și dependențele lor!

horoscop - zodiidependente

Horoscop special – zodiile și dependențele lor! Orice ai face, nu poți renunța la fumat? Sau îți plac la nebunie jocurile pe calculator? Sau ciocolata este drogul tău din fiecare zi? Fiecare dintre noi avem dependențele de care nu putem scăpa. Iar asta s-ar putea să aibă de-a face și cu zodia din care suntem.

Berbec

Un Berbec încearcă în mod constant să facă lucruri pe care le-a mai făcut înainte, însă mult mai riscant de fiecare dată. Ei nu sunt fericiţi dacă doar merg într-un parc de distracţii, ei trebuie să meargă în cel mai mare şi cel mai periculos. În cazul în care nu sunt aventuroşi, ei pot fi dependenţi de muncă şi îşi pot asuma prea multe sarcini.

Taur

Ei iubesc totul atunci când vine vorba de gătit şi adoră tot ce găsesc în farfurie. Ei nu se mulţumesc cu puţin şi bun, ei vor să fie consistent şi să aibă parte de mai multe gustări la o singură masă. Mereu au poftă şi adesea găseşti alimente ascunse peste tot în casa lor.

Gemeni

Aceştia sunt cel mai probabil dependenţi de Facebook, lucru care îi poate priva de multe ori chiar şi de somn. Social media îi ajută pe aceştia să facă o grămadă de lucruri, dar niciodată nu merge prea departe cu ele.

Rac

În scopul de a face faţă durerii e posibil să devină dependenţi de pastile de calmare. Când sunt în primejdie, lucru destul de des întâlnit din punctul lor de vedere, ei nu îşi vor dori decât să se retragă din lumea exterioară şi să intre într-o amorţeală completă.

Leu.În cazul în care câştigă, aceştia au tendinţa de a face cadouri extravagante celor dragi. Le place să se înscrie la tot felul de concursuri şi adoră să primească premii indiferent ce trebuie să facă pentru ele.

Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste necazuri?

Fecioară

Ea nu crede în indulgenţă, şi vede disciplina şi munca grea ca o provocare. Îi place să încerce fel şi fel de sporturi şi aparate, să insiste cu exerciţiile şi să aibă rezultate mult mai rapide ca cei din jurul ei.

Balanţa

Ea se poate îndrăgosti total şi rapid, dar poate fi devastată dacă nu i se răspunde pe măsură. Cu toate acestea, nu stă prea mult să sufere şi caută imediat o nouă provocare şi o nouă persoană pentru care să pună la fel de multă pasiune.

Scorpion

El se poate răsfăţa singur şi nu are nevoie de nimeni pentru a-i satisface nevoile. În cazul în care are un partener, pentru acesta va fi foarte dificil să ţină pasul cu el în ceea ce priveşte viaţa sexuală, însă nu este o problemă atât timp cât are unde se refugia.

Săgetător

De asemenea, ei sunt firi foarte independente, aşa că nu încercă să le impui reguli. Când un lucru aparent atât de inofensiv ca şi călătoritul te împinge să faci lucururi care nu sunt deloc bune pentru tine, atunci a devenit o problemă gravă.

Capricorn

Ei iubesc lucrurile frumoase şi de firmă, aşa că sunt predispuşi să devină dependenţi de cumpărături. Aceştia sunt foarte greu de ajutat pentru că sunt extrem de încăpăţânaţi şi consideră că shopping-ul diminuează stresul, aşa că nu face nimic greşit!

Vărsător

Jocurile video le dau posibilitatea de a-şi canaliza emoţiile şi de-şi pune imaginaţia la bătaie. Aceştia au rezistenţa de a se juca ore în şir, aşa că dacă ai o cunoştinţă care se luptă cu acest viciu, încearcă să îi ascunzi jouystick-ul, chiar dacă la un moment dat tot îl va găsi.

Peşti

Alcoolul îi ajută să facă faţă durerii provocate de sentimentele lor intense, deoarece aceştia sunt foarte empatici la emoţiile altor oameni, precum şi la ale lor. Uneori ei îşi doresc doar să fugă de lume şi să se răsfeţe cu un vin bun.

Sursă foto: kfetele.ro

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - virgomoon 150x150Citeste si: Horoscop special – Fecioara, cea mai sâcâitoare zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.