Horoscop special – cum te va părăsi, în funcție de zodie!

horoscop - zodiac break up 1

Horoscop special – cum te va părăsi, în funcție de zodie! Oricât de mult ne-am dori ca o relație să funcționeze, se întâmplă ca uneori lucrurile chiar să nu meargă. Iar zodiacul ne ajută să vedem care sunt acele semne pe care ni le dă partenerul atunci când vrea să se despartă de noi:

Berbec
Nu contează cu adevărat ce faci, dar dacă un Berbec se va supăra pe tine pentru lucruri pe care înainte nu l-ar fi deranjat, atunci se anunţă o despăţire. Berbecul poate deveni temperamental foarte repede atunci când e pe cale să te părăsească.

Taur
Dacă un Taur are de gând să te părăsească, atunci el va deveni inflexibil şi plin de resentimente. Cu cât îi ceri să facă mai multe lucruri, cu atât el va fi mai puţin dispus să îşi dorească să le facă.

Gemeni
Atunci când acest nativ va vrea să te părăsească, el va deveni din ce în ce mai indisponibil. Nu va mai face niciun efort pentru a te vedea, pentru că el deja se întâlneşte cu oameni noi pe care îi găseşti mai interesaţi decât tine.

Rac
Ultimul lucru pe care un Rac l-ar face este să facă pe cineva să sufere. Logica lui este că dacă îţi bagă ideea unei eventuale despărţiri în cap, ar putea să te determine pe tine să faci primul pas în acest sens.

Citește și: Horoscop special – din ce zodie este sufletul tău pereche?

Leu
Când un Leu este pe punctul de a te părăsi, lui nu îi va mai păsa de tine. Atenţia lui va fi canalizată doar pe propria persoană şi nu va mai fi preocupat de tine.

Fecioară
Un nativ din Fecioară nu va fi niciodată nepoliticos, nici măcar atunci când iese dintr-o relaţie. El pur şi simplu nu va mai fi foarte prezent atunci când e cu tine.

Balanţă
Atunci când acets nativ e pe cale să te părăsească. El va începe să evită să petreacă timpul doar cu tine. Aşa că ar trebui să îţi pui semne de întrebare dacă aţi început deja să vă vedeţi numai în grup.

Scorpion
Când un Scorpion începe să ignore lucrurile care au legătură cu tine, atunci e pe cale să te părăsească. Ei sunt foarte atenţi cu cei pe care îi iubeşte, aşa că dacă nu mai observă nimic din ceea ce faci sau cum eşti, e clar!

Săgetător
Săgetătorul este un explorator înnăscut şi îi plac excursiile. Aşa că dacă nu te mai include în plimbările lui, poate fi modul lor prin care vrea să îţi spună că vrea să se separe de tine.

Capricorn
Capricornii sunt foarte fiabili şi de încredere. Dar dacă nu îi mai pasă atunci când ceva te ingrijorează, atunci înseamnă că relaţia ta are probleme serioase.

Vărsător
Dacă trece un weekend şi bărbatul Vărsător nu îţi dă niciun semn, atunci el e deja pe jumătate plecat din relaţie. Toată lumea ştie că sâmbăta este noaptea de întâlnire, şi dacă nu vrea să şi-o petreacă cu tine, relaţia ta se va încheia curând.

Peşti
Peştii sunt cele mai creative semne zodiacale, iar în cazul în care încep să vorbească în clişee, atunci cel mai probabil relaţia voastră e sortită eşecului. Nu mai eşti inspiraţia sau muza lor, nu mai eşti nimic pentru ei!

Sursă foto: mysticalraven.com

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - Magnificent Astrology Wallpaper 768x534 1 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care fac dragostea imposibilă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.