Horoscop special – ce este fericirea pentru fiecare zodie?

horoscop - girl 2940655 1280 1024x682

Horoscop special – ce este fericirea pentru fiecare zodie? Fericirea pentru tine înseamnă ceva material sau spiritual? Te bucură orice lucru mărunt sau simți că lumea este a ta doar dacă ai parte de lucruri mărețe? Horoscopul de azi ne spune ce te face fericită, în funcție de zodia ta!

Berbec
Berbecul e o persoană entuziastă, astfel încât orice provocare mică sau pare e tot ce îi trebuie pentru a fi fericit.

Berbecul e cuceritor şi se simte cel mai împlinit atunci când îşi cucereşte propriile temeri. Dacă eşti născută în această zodie, găseşte o modalitate de a-ţi cuceri temerile şi de a-ţi face o listă de provocări care îţi va menţine bucuria şi te va ţine în priză.

Taur
Taurul iubeşte stabilitatea şi acest lucru îl face fericit.

El dispreţuieşte schimbarea chiar dacă are nevoie de ea şi vrea să stea ferm cu picioarele pe pământ. Odată ce îşi găseşte un partener în care poate avea încredere, el se dedică trup şi suflet şi e cu adevărat fericit şi sigur. Încrederea e foarte importantă pentru el, şi poate fi puternic dar şi vulnerabil în faţa ameninţărilor. Are nevoie de dragoste şi stabilitate şi va fi cu adevărat fericit.

Citește și: Horoscop special – zodii care se urăsc peste măsură!

Gemeni
Gemenii au o singură dorinţă: să aibă libertate.

Ei visează întotdeauna la ea şi încearcă să devină independenţi în tot ce pot. Libertatea este ceea ce le aduce fericirea. Deşi sunt greu de îmblânzit, dacă găsesc o cale de a-şi gestiona temerile şi gândurile întunecate, atunci ei pot deveni parteneri de mare anvergură pentru cei în care au încredere.

Rac
Racul este emotiv şi are nevoie de siguranţă pentru a fi fericit.

El iubeşte continuitatea, indiferent dacă e vorba despre slujbă, bani sau o relaţie. De îndată ce simte că există un viitor pentru el, se va implica total şi va investi tot ce are. Dacă vrei ca un Rac să fie fericit, trebuie să îi permiţi să evolueze. Dacă eşti născut în această zodie, ar trebuie să alegi siguranţa pentru a fi fericită. Norocul e de partea ta, aşa că trebuie doar să te concentrezi asupra obiectivelor.

Leu
Când Leul se simte încrezător, el radiază şi inspiră pe toată lumea.

Leul este invincibil atunci când îşi acceptă părţile slabe. Cu toate acestea, el trebuie să facă pace cu faptul că nu va fi niciodată perfect. El e unic, dar trebuie să accepte ceea ce este şi va fi cu adevărat fericit.

Fecioară
Menirea Fecioarei este să facă lumea un loc mai bun, iar recunoaşterea eforturilor ei cu un simplu mulţumesc o pot face fericită.

Ea poate fi extrem de critică faţă de cei din jur, dar cel mai critică este faţă de ea însăşi. Ea nu se odihneşte niciodată, deoarece crede că există întotdeauna ceva ce trebuie făcut. Admiraţia şi sprijinul etic sunt lucrurile care o fac cu adevărat fericită.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - friendship 90x90Citește și: Horoscop special – cum arată prietenia adevărată pentru zodii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.