Horoscop special – ce jignește cel mai mult o zodie?

horoscop - zodiijigniri

Horoscop special – ce jignește cel mai mult o zodie? Sunt oameni ce rămân imuni la jigniri, indiferent de modul în care se petrec acestea. Alți oameni se aprind chiar și de la cea mai mică ironie. Iar de aceste aspecte nu sunt deloc străine zodiile. Iată jignirile cele mai mari pentru fiecare semn al horoscopului

Berbec
Cel mai simplu mod de a insulta un Berbec este să le spui că nu sunt pricepuţi în ceea ce fac şi apoi să le întorci spatele. Dacă vrei să-l jigneşti şi să îl enervezi, spune-i că este plictisitor sau că nu are nimic special. Apoi fugi repede, căci acesta va începe să ia măsuri!

Taur
Niciodată nu îi spune unui Taur: „Eu pot face asta mai bine decât tine”, mai ales dacă eşti mai mic ca el. Dacă vrei să îl insulţi, mergi pe varianta clasică, adică spune-i că este o greşeală a părinţilor lui sau că îi miroase respiraţia ca un sconcs, nimic nu îl poate face să se simtă mai prost de atât.

Citește și: Horoscop special – cele mai cinstite semne ale zodiacului!

Gemeni
Pentru a scoate din sărite un nativ din această zodie, spune-i pur şi simplu că nu eşti intersat de ceea ce are de spus. De asemenea, atunci când ştii că s-a chinuit să facă sau să obţină ceva, poţi să îl tachinezi spunându-i că rezultatul este dezastruos şi că a muncit degeaba!

Rac
Spune-i acestui nativ că găteşte oribil şi îl vei atinge unde îl doare mai tare. Ce e mai rău decât să te iei de abilităţile lui culinare? Dacă vrei să răsuceşti cuţitul în rană, adaugă că toată lumea crede că este total nepriceput în arta gastronomiei. În orice caz, ia-te de o pasiune de-a lui!

Leu
Oricine ştie că Leii au nevoie de atenţie, aşa că, dacă doreşti să îi jigneşti, doar spune-le să se prefacă că sunt invizibili. Un alt mod de a insulta un nativ din această zodie este să îi spui că nu e nici amuzant, nici inteligent şi că toată lumea râde de el. Fii însă pregătit, pentru că dacă deranjezi un Leu, vei fi pus pe lista neagră.

Sursă foto: ele.ro

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - bani 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna aprilie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.