Horoscop special – cum își cer zodiile scuze

horoscop - sorry

Horoscop special – cum își cer zodiile scuze A-ți cere scuze nu este deloc, așa cum mulți cred, o dovadă de slăbiciune. Din contră, este dovada unei educații, a respectului pentru celălalt, a maturității tale. Fiecare zodie în parte are, însă, propriul mod în care își cere scuze. Iată care este acesta:

Berbec
Berbecul poate părea un pic intimidant la început pentru cei care nu îl cunosc, dar prima impresie e despre el e greşită.

Oamenii presupun că e o persoană asertivă, încrezătoare şi că nu îi pasă de suferinţa nimănui, însă nu e deloc aşa. Se uită uşor că acest nativ e incredibil de onest, ceea ce înseamnă că nu se teme să îşi ceară scuze pentru acţiunile sale. El va recunoaşte atunci când greşeşte, dar nu îşi va cere niciodată scuze pentru ceva ce nu a făcut.

Citește și: Horoscop special – lecția orgoliului în funcție de zodie

Taur
Taurul este incredibil de încăpăţânat şi poate fi imposibil uneori să obţii scuze din partea lui.

Nu e vorba că îi place să lupte, ci crede cu tărie că are dreptate. Nu vei vedea un nativ din această zodie care îşi va schimba opinia, chiar dacă acesta e conştient că a mers prea departe. Când ştie că are dreptate, va fi mereu încăpăţânat. Dar atunci când răneşte pe cineva la care ţine, întotdeauna îşi va cere rapid iertare.

Gemeni
Gemenii învaţă mereu ceva nou, ceea ce înseamnă că poate fi adesea neglijent cu alţii la început.

Acest lucru se întâmplă mai ales dacă îl cunoşti de scurt timp pe acest nativ. Poate acţiona ca şi când nimic nu e în neregulă până să îi spui tu despre ce e vorba. Vestea bună e că, odată ce a greşit, el nu va mai repeta prostia pe care a făcut-o. Chiar dacă nu e întotdeauna rapid atunci când vine vorba de scuze, el măcar nu este rău intenţionat.

Rac
Racul este un semn foarte intuitiv şi emoţional, ceea ce înseamnă că ea ştie când să îşi ceară scuze şi le are mereu pregătite chiar înainte de a ştii ce s-a întâmplat.

Ori de câte ori, acest nativ îşi cere scuze, el o face din inimă şi într-o manieră originală. Are grijă mereu să nu îi supere pe cei din jur şi îşi cere iertare atât de insistent, încât ar putea deveni enervant. Cu toate acestea, el vrea doar să se asigure că este înţeles şi că îi pare cu adevărat rău.

Leu
Leul este o persoană căreia îi place drama, de aceea nu este el primul care îşi cere scuze după o luptă.

Când crede că are dreptate, înseamnă că tu te înşeli şi nu îi poţi schimba părerea. Având o astfel de personalitate dominantă şi încrezătoare, e uşor de înţeles de ce se crede peste alţii. Natura arogantă îi poate crea probleme, dar el nu are ca scop să rănească pe nimeni. Îşi va cere scuze, dar doar dacă eşti sincer şi îi spui ce te-a supărat.

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - lunamanipulare 1 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai manipulatoare zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.