Horoscop special – zodiile și șomajul

horoscop - somaj2

Horoscop special – zodiile și șomajul. Pierderea unui loc de muncă sau dificultatea în a găsi unul pot fi motive puternice de stres și dezamăgire pentru oricine. De aceea mulți se îndreaptă spre astrologie în speranța că vor găsi răspunsuri la cum să facă căutarea unui job mai eficiente sau care sunt domeniile potrivite pentru zodia lor:

Berbec
Berbecul niciodată nu se supără dacă şi-a pierdut locul de muncă, pentru că este ferm convins că firma este cea care a rămas în pierdere, dând afară un angajat atât de preţios. A doua zi el deja se grăbeşte să-şi caute un nou loc de muncă. Şi într-adevăr, într-un timp foarte scurt, primeşte propuneri noi şi este gata să înceapă munca, fără să se gândească dacă i se va potrivi job-ul respectiv. În final, după câteva săptămâni îşi dă seama că acest job nu-l interesează deloc.

El intră în conflict cu şefii, începe să întârzie la lucru, nu-şi ia în serios responsabilităţile. Până la urmă, Berbecul este nevoit să-şi dea demisia şi să înceapă din nou căutările. Pentru a evita astfel de situaţii, va sfătuim să aşteptaţi o perioadă. Trebuie să va gândiţi bine care job v-ar interesa mai mult, să faceţi o lista a propunerilor şi în cele din urmă să va alegeţi un loc de muncă care v-ar putea aduce satisfacţii morale şi materiale. Pentru Berbec este important să ocupe un post, în care n-ar putea fi condus de nimeni. În orice caz, acest nativ nu va trebui să-şi caute prea mult timp un loc de muncă.

Citește și: Cum să eviți epuizarea la locul de muncă!

Taur
Taurul trece foarte greu peste pierderea unui loc de muncă, dar încearcă să nu arate acest lucru. În adâncul sufletului, Taurul speră să găsească cât mai curând o altă ocupaţie în care şi-ar putea folosi abilităţile, pentru că, după părerea lui, calităţile pe care le are – de exemplu, hărnicia şi responsabilitatea – ar putea fi de folos în orice domeniu. Rămas fără loc de muncă, Taurul nu se grăbeşte să înceapă lucrul din nou. Timpul liber îl foloseşte pentru odihnă şi pentru a-şi recupera forţele. Taurul nu consideră o umilire efectuarea unei munci temporare – el este de acord să lucreze şi ca muncitor necalificat, paznic sau la domiciliu.

Femeia-Taur se poate apucă de copt sau de făcut mâncare pentru firmele din zonă, poate să înceapă să coasă sau să devină distribuitor de produse cosmetice. Nativul din această zodie poate oricând să facă suficienţi bani pentru a-şi asigura un trai bunicel. Dacă Taurul are studii superioare, el începe să-şi caute un loc de muncă prin stabilirea unui plan exact. În acesta sunt numaidecât incluse cele mai renumite firme. Dacă acestea din urmă nu fac angajări, Taurul este dispus să mai aştepte puţin, pentru că este sigur că, mai devreme sau mai târziu, îl vor angaja. De obicei, Taurii lasă o impresie bună – îmbrăcămintea adecvată şi încălţămintea curată vorbesc de la sine. Dacă un loc de muncă nu poate fi găsit prin metode obişnuite – prin anunţuri în ziare, prin relaţii, atunci Taurul este dispus să dea bani şi să încredinţeze această misiune unui prieten mai priceput. Taurii sunt cei care ar putea apela la agenţiile private pentru găsirea unui loc de muncă. În acest caz, firea lor practică şi raţiunea vor aduce beneficii. Câteva luni – această este perioada maximă de şomaj pentru Tauri.

Gemeni
Gemenii, în general, îşi schimbă des locul de muncă. Firea nestatornică şi schimbătoare, şi spiritul libertin nu-i lasă să stea prea mult într-un loc. Dacă nativul din această zodie rămâne fără un loc de muncă, el nu stă supărat prea mult. Dacă finanţele permit, el îşi petrece timpul liber vizitând numeroasele cunoştinţe, distrandu-se, citind cărţi noi. Deseori, Gemenii nu lucrează după specializare. Datorită capacităţii de a asimila uşor informaţia, Gemenii învaţă mai rapid decât nativii din celelalte zodii. Poate că pe piaţa muncii meseria Gemenilor nu se va căuta. În cazul acesta, Gemenii ar trebui să accepte, fără să stea pe gânduri, propunerea de a schimbă domeniul de activitate, chiar dacă acesta diferă prea mult de cel anterior.

Dar dorinţa de a avea un job care ar permite socializarea, ar oferi libertate şi mişcare – rămâne neschimbată. Este greu să impui Gemenilor limite de genul ‘de la nouă la şase’. De obicei, aceşti nativi nu întâmpina dificultăţi în obţinerea unor noi informaţii pentru găsirea unui loc de muncă. Cea mai de preţ informaţie poate veni de la cunoştinţele lor. În acest caz, le pot fi de folos sursele moderne de informaţii – site-urile de pe net şi comunicarea prin mail cu colegii. Dacă astfel nu veţi reuşi să găsiţi nimic, atunci varianta cea mai bună ar fi convorbirile insistente la telefon, care în mod inevitabil vor duce la un rezultat bun. De cele mai multe ori, Gemenii nu sunt nevoiţi să-şi irosească timpul mergând la interviuri. Se întâmplă că ei să lucreze în mai multe locuri odată pentru a avea un venit semnificativ. Dar, de obicei, situaţia lor financiară este destul de tristă, pentru că sunt risipitori şi nu prea duc lucrurile până la capăt. Gemenii – sunt unii dintre cei mai buni manageri publicitari şi operatori call-center.

Photo credit: LC_24 via Visualhunt.com /  CC BY-NC-ND

Citește continuarea pe Horoscop Urania

horoscop - cuplu 150x150Citește și: Horoscop special – Ce probleme ai în cuplu în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.