Horoscop special – zodiile și sportul în 2017!

horoscop - media 139540379488404900

Horoscop special – zodiile și sportul în 2017! Am intrat în martie, vremea devine din ce în ce mai frumoasă, nu prea mai avem scuze să nu facem un pic de sport. Și dacă tot începem, să vedem care sunt sporturile preferate ale fiecărei zodii:

Berbecul are multă energie, dar de asemenea, îi place şi să fie în centrul atenţiei.

Găseşte un sport care îţi permite să te afirmi şi să îţi consumi util energia. Dansul este ce îţi trebuie şi îţi va hrăni şi sufletul. Dacă te urneşti greu, ia-ţi un antrenor personal şi începe un set de exerciţii potrivit corpului tău. TorqBoardul este o cursă de ciclism care măsoară performanţa ta în comparaţie cu a colegilor tăi de sală şi este o experienţă inedită.

Taurul este o persoană relaxată şi mereu propriul lui şef.

Ţi se potriveşte yoga şi boxul, pentru că eşti şi o fire distantă, dar şi luptătoare. Nici antrenamentele acasă nu ar trebui să îţi lipsească, nimeni nu o să îţi spună ce trebuie să faci şi poţi decide de una singură setul de exerciţii în care te regăseşti. Trebuie doar să te apuci de treabă!

Citește și: Horoscop special – tu știi originea zodiei tale?

Nativului din Gemeni îi place varietatea în toate domeniile de viaţă, inclusiv în sport.

Antrenamentul HIIT este potrivit pentru slăbire şi pentru a pune masă musculară pe tine pentru că este un program foarte intens. Clasele Combo, de asemenea, se potrivesc semnului tău dublu, aşa că încearcă yoga şi ciclism în acelaşi timp. Speedplay, adică sprintul îţi este recomandat pentru că îţi tonifică şi întăreşte muşchii picioarelor şi fesierilor.

Racului îi place să stea în grupuri, să lucreze în echipă şi să se dezvolte în jurul unei mulţimi.

Un club de alergare ţi s-ar potrivi destul de bine şi te va face să fii şi mai organizată. De asemenea, intrarea într-un grup de fitnees îţi va aduce interacţiunile pe care ţi le doreşti. Nici SoulCycle nu ar trebui ignorat, care este un ciclu de spinning.

Leului îi place să fie admirat, apreciat şi complimentat, şi adoră să fie cel mai bun dintre toţi.

Kickboxingul îţi va da ocazia de a arăta că eşti cea mai bună, însă nici sporturile în echipă nu ar trebuie ignorate. Dacă vrei să devii din ce în ce mai puternică, ridică greutăţi, astfel vei reuşi să faci faţă cu uşurinţă oricărui alt tip de antrenament.

Fecioara este meticuloasă, precisă, atentă şi foarte concentrată.

Fitness-ul este o modalitate bună de a avea grijă de tine. Yoga te va ajuta să te calmezi şi să îţi acorzi timp doar pentru tine. O clasă structurată, bine organizată, care urmează un model clar şi are rezultate măsurabile este exact ceea ce ai nevoie. Antrenamentul Barre Fitness presupune mişcări mici, meticuloase şi precise, iar atenţia la detalii este perfectă pentru tine.

Sursă foto: kfetele.ro

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - dragoste 768x768 150x150Citeste si: Horoscop special – Top 3 zodii care iubesc cel mai mult

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.