Horoscop special – zodiile care pierd lupta cu stresul

horoscop - stress 1024x681

Horoscop special – zodiile care pierd lupta cu stresul. Trăim vremuri în care stresul este prezent zilnic în viața noastră, și nu în doze mici. Su t oameni care fac față fără probleme oricărui volum de stres, dar există și oameni care nu fac față nici celui mai mic factor de stres. Din ce zodie sunt aceștia din urmă?

Gemeni
Nativul din Gemeni se stresează de o mulţime de lucruri, dar cel mai vizibil e atunci când trebuie să ia decizii. Indiferent de motiv, el clachează ori de câte ori trebuie să fie responsabil. Se teme că nu va fi suficient de bun atunci când i se cere să facă ceva sau abia dacă îşi poate alege cu ce să se îmbrace dimineaţa. Tot ce trebuie să facă în acele momente tensionate esre să renunţe la tot şi să respire adânc. El îşi spune singur că dacă nu ia o decizie în acest moment, nu o va mai lua niciodată, dar lucrurile nu sunt atât de serioase. Acest nativ trebuie să se ajungă să creadă că e mai puternic decât stresul pe care îl simte mereu.

Rac
Stresul Racului provine din îngrijorarea altor persoane. Pentru că este o persoană atât de intuitivă, ea nu poate avea decât aceleaşi emoţii pe care prietenii şi familia ei le simt, mai ales atunci când e vorba de ceva care înseamnă mult pentru ea. Racul încearcă să se axeze mai mult pe sine şi pe propriile probleme, dar uneori se simte vinovat de asta. Chiar dacă îngrijorarea îi aduce mult stres, îi place să ştie că fac parte din vieţile celor dragi. Este important ca acest nativ să îşi repete că viaţa celorlalţi nu se află în mâinile lui, acest lucru ar putea să îl ajute să se relaxeze şi să se distreze ştiind că nu el e responsabil.

Citește și: Horoscop special – ce infracțiuni comit zodiile?

Fecioară
Stresul Fecioarei vine din adâncul ei. Ea este întotdeauna în mişcare din punct de vedere mental, fizic şi emoţional. Ea încearcă mereu să fie cel mai bun prieten, partenerul perfect şi membrul familiei care este mereu acolo, dar ea nu îşi face timp pentru ea însăşi. Fecioara trebuie să facă cunoscut faptul că îi pasă, dar că nu poate fi mereu lângă cei care au nevoie de ea. Nu e nimic greşit să te pui pe primul loc, iar Fecioara trebuie să înţeleagă acest lucru într-un final.

Vărsător
Vărsătorul încearcă să nu lase stresul să ajungă la el, dar nu reuşeşte. Stresul lui provine din lumea exterioară. Fie că are o criză existenţială asupra universului, fie că se gândeşte prea mult la viitorul lui, acest nativ se gândeşte la lucruri cu care nu prea multe persoane şi-ar pierde timpul. Trebuie să îşi amintească faptul că deţine controlul asupra vieţii lui, indiferent de situaţie.

Peşti
Nativul din Peşti este un alt semn zodical intuitiv, cum e Racul, dar când e stresat, nu e din cauză că se îngrijorează de alţii, ci pentru că are impresia că nu e atât de bun precum ar trebui. El se mândreşte cu faptul că e un prieten şi un partener uimitor, dar pune prea multă presiune pe el. Peştii trebuie să îşi amintească că sunt suficienţi de buni aşa cum sunt şi că nu există niciun motiv pentru care să spună că nu merită sau că nu încearcă destul de mult ca ceva să îi iasă bine. Peştii doresc cu disperare ca oamenii să ştie că ei sunt mereu acolo, dar când ceva se schimbă, ei se stresează enorm!

Photo credit: Andrew Imanaka via Visual Hunt /  CC BY-ND

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - aroganta 150x150Citește și: Horoscop special – aroganții zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.