Horoscop special – zodiile cu cel mai rău suflet!

horoscop - evil

Horoscop special – zodiile cu cel mai rău suflet! Azi vorbim despre bărbații zodiacului și despre cei mai răi mai exact. Cei care nu se dau la o parte de la nimic pentru a obține ce vor, cei care rănesc fizic și sufletește, cei care te manipulează în cel mai dur mod. Cei de care ar fi bine să te ferești și să nu te îndrăgostești.

Leu
Leul nu este atât de rău la suflet ca Vărsătorul, dar nici atât de frumos la exterior ca el. Totuşi, combinaţia dintre aroganţă, gelozie şi vorbitul înainte de a gândi îl face să fie o persoană foarte urâtă în interior. Un Leu rău este conştient de comportamentul lui, dar alege să nu facă nimic pentru a rezolva această situaţie. La Leu, totul se rezumă la aroganţă până la urmă, căci lucrurile trebuie să iasă ca el de fiecare dată şi nu îi pasă de sentimentele celor din jur.

Citește și: Horoscop special – am intrat în zodia Leu. Ce ne aduce ea?

Capricorn
Când Capricornul nu obţine iertare, acesta vede negru în faţa ochilor şi totul i se pare o mizerie. E atât de rece, distant şi dur încât nu ai cum să nu crezi că această persoană nu este urâtă pe interior. Asta se întâmplă atunci când unui Capricorn îi merge prost şi nu obţine ceea ce îşi doreşte. El greşeşte şi cere îndurare, iar uneori se aşteaptă să fie iertat fără să facă nimic în acest sens. Cu toate că e conştient de greşelile sale, e atât de plin de el încât crede că totul i se cuvine. Dacă nu treci peste ceea ce a făcut sau a spus, el se va răzbuna şi mai tare până va ajunge să te pedepsească tot el pe tine.

Fecioară
Când vine vorba de semnele zodiacale cu suflet rău, Fecioara se regăseşte pe această listă din cauza tendinţei sale de a judeca, critica şi de a fi mai mereu negativistă. O Fecioară rea este o persoană răutăcioasă şi ştim cu toţii cât de urât pe interior poate fi genul acesta de om. Aşa că dacă ai prin preajmă o Fecioară, păzeşte-ţi spatele până dispare din raza ta. Ea niciodată nu este mulţumită de nimic şi îi face pe cei din jurul său să se simtă extrem de prost. Nu are prea des cuvinte de laudă, ci din contră mereu găseşte nod în papură şi transmite o energie rea.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - cat 1789959 960 720 90x90Citeste si: Horoscop special – august, lună plină de ghinion pentru 3 zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.