Horoscop special – zodiile toxice din viața ta

horoscop - semnele unei relatii toxice 1024x488

Horoscop special – zodiile toxice din viața ta. Ai simțit vreun moment că ai alături de tine oameni care te consumă, care te deprimă, care nu îți aduc nici un pic de bucurie? Adevărați vampiri energetici? Cel mai probabil erau din zodiile de mai jos, cele mai toxice zodii de care te poți lovi:

Scorpion. Nu ne referim aici neapărat la planurile de răzbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg să își trăiască viața. Desigur, nu putem nega faptul că pasiunea pe care acești nativi o emană prin toți porii e molipsitoare și te va atrage în experiențe de neuitat, dar acest fapt nu echivalează cu fericirea, ba dimpotrivă.

Scuturați mereu de emoții puternice, Scorpionii au o personalitate complexă care intrigă și ispitește, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi și cu o latură întunecată, nativii te vor atrage în intrigi complicate și vor țese în jurul tău o seamă de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare dată pe un teritoriu minat. Iar dacă greșești cumva, îi superi sau îi enervezi, otrava amară pe care ți-o picură dozat se va transforma dintr-odată în armă mortală!

Citește și: Horoscop special – ce zodii vor avea noroc în următorii 5 ani

Berbec. Departe de noi intenția de a-i categorisi pe Berbeci ca fiind ființe malefice! Ca toate semnele de foc, și cei care deschid zodiacul au o inimă mare și generoasă, problema e că ea e permanent umbrită de impulsivitatea și agresivitatea care îi controlează. Ca să le facem dreptate, vom recunoaște că

Berbecii nu vor să îți picure otravă în viață, dar cel mai adesea exact asta vor reuși.
Marea problemă în ceea ce îi privește pe acești nativi este tendința lor de a controla totul! Atât timp cât li te supui complet și îi urmezi obedientă peste tot, viața alături de Berbec va fi numai lapte și miere, pentru că aceste zodii știu cum să te facă fericită și au o parte luminoasă, energică și vibrantă, de-a dreptul irezistibilă. Îndrăznește însă să îi contrazici, să te pui cu ei sau să te angajezi într-o luptă împotriva lor, iar prezența le va deveni otravă pură!

Sursă foto: psihoterapieconfident.ro/

Citește continuarea pe Divahair.ro

horoscop - pure love 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile ce vor avea mari probleme în dragoste

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.