Horoscop special – cele mai vesele semne zodiacale

horoscop - laughter 775062 960 720

Horoscop special – cele mai vesele semne zodiacale. Nimic nu te ajută mai mult în clipe de tristețe și depresie decât compania veselă a unui om drag, plin de zâmbete și cu tolba de glume la el. Ai astfel de oameni frumoși în viața ta? Mai mult ca sigur sunt din aceste zodii:

1. Săgetător

Eşti o femeie foarte energică şi mereu pusă pe distracţie. Urăşti să stai degeaba, să nu ai cu cine discuta sau ieşi în oraş, dar mai ales să fii nevoită să taci şi să fii serioasă. Tu eşti acea persoană care sparge gheaţa în momentele tensionate şi reuşeşte să aducă situaţia pe făgaşul normal. Eşti mai tot timpul cu zâmbetul pe buze şi îi molipseşti şi pe cei din jur!

Citește și: Horoscop special – spune-mi ce zodie ești, ca să îți spun cum te tunzi

2. Gemeni

Indiferent de vârsta pe care o ai, eşti mereu pusă pe distracţie şi foarte zâmbăreaţă. Oricine te vrea prin preajmă, pentru că le dai şi lor din energia ta pozitivă. Nu va fi petrecere fără tine, iar la locul de muncă eşti mascota grupului. Cu toate acestea, reuseşti mereu să te opreşti unde trebuie şi să nu cazi în penibil.

3. Peşti

Nu îţi place să fii în centrul atenţiei, însă reuşeşti să te faci remarcată prin voia bună care te caracterizează. Eşti genul de persoană lângă care ar vrea oricine să stea, pentru că nu te plângi şi te integrezi foarte uşor în grupuri necunoscute. Eşti un izvor de bunătate şi alungi negativismul din jurul tău printr-un singur zâmbet.

Continuare horoscop pe Eva.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - perfectcouple 150x150Citește și: Horoscop special – cuplul de nedespărțit al zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.