Horoscop special – zodiile și dragostea în 2017

cuplu - zodii 800x496

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – zodiile și dragostea în 2017. Am început seria horoscoapelor speciale pe 2017 cu perspectiva financiară. Azi ne oprim un pic asupra aspectelor legate de dragoste și cuplu, unele ce ne interesează, fără doar și poate, pe fiecare din noi. Iată deci cum va arăta iubirea pentru zodii în 2017:

BERBEC

În anul 2017, Berbecii vor trece printr-o reinventare. În perioada septembrie – noiembrie Jupiter se va afla în casa a VII-a a Berbecului, în opoziție cu Uranus, care va oferi Berbecilor o dorință de a fi mai independenți. Aceste lucruri vor determina schimbări de comportament care vor strecura certuri și situații greu de suportat între nativii din Berbec și partenerii lor și chiar despărțiri în cazul relațiilor mai noi.

TAUR

În anul 2017, Taurii sunt favorizați pentru schimbări în viața de cuplu, dar și pentru sursele de conflict. Acest fapt va determina doar două soluții: ieșirea din rutină și găsirea unei evoluții alături de partenerul de viață sau conflicte fără motiv, care pot degenera în ceva mai rău. Atenție la discuțiile în contradictoriu, evitați-le pe cât posibil.

GEMENI

În 2017, viața Gemenilor pare să se învârtă în jurul relațiilor și a copiilor, dând naștere unor întrebări legate de nașterea unui copil sau de dorința de a avea un copil, de grija față de un copil. Mercur, guvernatorul Gemenilor, se află în casa a IV-a, fapt care determină o reevaluare a cunștințelor dobândite în familie, care le pot fi utile.

RAC

Datorită problemelor financiare pe care unii Raci le vor avea în 2017, va interveni o nesiguranță ce vă poate îndepărta de partenerul de viață, afectându-vă pe mai multe planuri. Nu disperați, deoarece din luna octombrie, nativii din Rac vor dobândi curajul ce le lipsea până acum, iar plăcerea de „a se juca„ din nou și de a căuta ce e mai bun pentru ei le vor aduce doar beneficii.

LEU

Leii care nu sunt implicați într-o relație sunt avantajați, începând din luna august 2017, în exprimarea sentimentelor și începerea relațiilor de cuplu. Pentru nativii din Leu care se află deja într-o relație, atenție în prima jumătate a anului la modul în care comunicați partenerului dorințele dumneavoastră, deoarece pot exista neclarități și contradicții ce vor părea mult diferite doar din cauza exprimării incorecte. În lun mai și a doua jumătate a anului 2017, vei deveni mai creativ și deschis, fapt pentru care vor fi favorizate toate tipurile de relații. După data de 10 octombrie, Jupiter va intra în casa căminului Leului, făcându-te să apreciezi mai mult o relație profundă, serioasă, ducându-te cu gândul chiar la o familie.

FECIOARĂ

În perioada martie – aprilie, Venus retrogradează în casa relațiilor Fecioarei, ducând la observarea legăturilor cu soțul / soția și testarea încrederii. Vei avea discuții serioase cu partenerul despre implicarea fiecăruia în viața de cuplu care vor duce la o înoire benefică a relației cu actualul partener sau la concluzia negativă că tu te sacrifici pentru o relație care îți afectează imaginea și dezvoltarea. În luna august și intervalul octombrie – decembrie, datorită acceptării adevărurilor despre tine îți vei deschide noi porți în relațiile cu ceilalți, astfel orice problemă în plan sentimental va fi rezolvată.

BALANȚĂ

2017 oferă Balanțelor relații necontrolate care au tendința de a se îndrepta către foarte multă nesiguranță. În martie și septembrie, partenerul de viață se va simți limitat în luarea deciziilor datorită opoziției lui Uranus față de Jupiter. Balanțele tind spre o dorință de eliberare, pe principiul „trebuie să fiu plăcut pentru ceea ce sunt.„ În lunile mai și nioembrie favorizează discuțiile serioase legate de familie iar eclipsa de Lună va oferi Balanței sentimentul de putere și senzualitate, făcându-le să își dorească exagerat de mult o relație, fie ea și de scurtă durată.

SCORPION

În viața Scorpionului Venus își spune cuvântul, determinând o revizuire a comportamentului perechii din punct de vedere a obligațiilor și îndatoririlor fiecăruia. Luna aprilie este benefică din punct de vedere al perspectivelor noi, fiind momentul în care vei lua hotărârile legate de copii. Retrogradarea lui Venus va reaprinde o posibilă relație din trecut, din care trebuie să iei părțile pozitive, eliberându-te de tot pesimismul din actuala relație. Pentru celibatari, luna iunie este benefică pentru începerea unei relații.

În cazul Scorpionilor care se sacrifică pentru persoana iubită va fi benefică retrogradarea lui Venus, reconsiderând aceste aspecte, iar tranzitul lui Neptun va dezvolta capacitatea de iertare și de dezvoltare a încrederii în propriile forțe prin iubire și contopire spirituală.

SĂGETĂTOR

Pentru nativii din zodia Săgetător, anul 2017 va fi unul al surprizelor. Lunile martie și septembrie vor aduce surprize neplăcute, compensând în mai și noiembrie. Vor exista probleme de comunicare în viața de cuplu fapt care te va face să te gândești dacă îi oferi partenerului / partenerei superioritatea pe care ți-o solicită sau să cauți pe cineva care să îți ofere ție atenția de care ai nevoie. În perioada aprilie – mai, apare dorința reluării unei relații. Retrogradarea lui Mercur este benefică pentru cei care au deja o relație, pentru a o analiza, discuta.

CAPRICORN

Prezența lui Pluto în casa personalității Capricornului va determina schimbări importante de comportament. Acest lucru are și un răspuns în viața de cuplu. S-ar putea să ți se spună că ești de nerecunoscut datorită profunzimii cu care privești lucrurile. Din păcate, aceste schimbări te vor face mai vulnerabil. Vei afla cine îți este cu adevărat aproape, dându-ți seama ce își dorești pentru propria persoană.

Vor interveni momente de criză în relația amoroasă și modificări ale comportamentului perechii tale, partea pozitivă din acest fapt fiind că vei descoperi cine îți este cu adevărat aproape. În perioada lunii august vei avea o dorință accentuată de a te sacrifica pentru perechea ta și trebuie să fii foarte atent pentru că perechea ta nu va face decât să reflecte modul în care tu te comporți cu ea.

În perioada martie – aprilie sunt de evitat relațiile noi, luna iunie fiind favorabilă socializării.

VĂRSĂTOR

În 2017, Vărsătorii se pot simți izolați și neînțeleși, lucru care se va reflecta în relațiile cu ceilalți, inclusiv în relația de cuplu. Problemele din trecut vor ieși la suprafață afectând sau întărind relația de cuplu. Saturn, implicat în aspecte bune cu Uranus, aduce beneficii în cuplu și ușurează formarea de noi cupluri, în lunile mai, noiembrie și august. Atenție însă la eclipsa de Lună din 7 august, deoarece nevoia ta de atenție te va face să ignori nevoile și meritele celor din jur. Luna iulie 2017 este benefică pentru celibatari.

PEȘTI

Jupiter este implicat în aspecte tensionate cu Uranus și Pluto, aducând în viața Peștilor frământări și conflicte interioare. Ai grijă să nu amesteci lucrurile, deoarece se pot naște atracții între tine și partenerii de muncă sau prietenii apropiați, ce vor însemna o pierdere de vreme și distrugerea unor relații mai vechi.

În perioada februarie – iunie încearcă să te abții de la excesele erotice, exagerările din cuplu și folosește acest timp în interes personal. Pentru o relație serioasă, profită de a doua jumătate a anului, deoarece Saturn va fi benefic, aflându-se în aspecte armioase cu Saturn și Neptun.

Sursă foto: playtech.ro

cuplu - zodiilesibanii 150x150Citeste si: HOROSCOP SPECIAL FINANCIAR – zodiile și banii în 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.