Horoscop de weekend: 1-2 Octombrie 2016 – Racii au discuţii în RELAŢII

horoscop - couple blanket arms beach romantic 25625 1920x1080 1024x576

Horoscop de weekend: 1-2 Octombrie 2016 – Racii au discuţii în RELAŢII Sfârşitul de săptămâna este aşteptat de toată lumea! Unii vor fi mai norocoşi şi vor aveam timp pentru a se relaxa, însă alţii sunt nevoiţi să se ocupe de anumite activităţi.

Berbec

Sâmbătă: Veţi reuşi să încheiaţi o afacere profitabilă, la care aţi visat de foarte mult timp. Cât priveşte viaţă amoroasă, încercaţi să nu mia fiţi atât de critic cu persoană iubita.

Duminică: Problemele din viaţă amoroasă persistă, însă un prieten se va oferi să va ajute în clarificarea acestor neînţelegeri. E bine să luaţi în seama şi sfaturile celor din jur.

Taur

Sâmbătă: Veţi începe ziua în forţă, iar starea de spirit va ajută să va puteţi concentra asupra lucrurilor pe care le aveţi de rezolvat.

Duminică: Va treziţi cu nervi pentru că aveţi foarte multe lucruri de făcut atât acasă, cât şi la locul de muncă. Încercaţi să nu va eliberaţi pe persoană iubita.

Gemeni

Sâmbătă: Eşti bucuros că în sfârşit ai o zi întreagă la dispoziţie pe care ţi-o poţi dedică. Vei reuşi să te ocupi de lucruri în gospodărie.

Duminică: Încercaţi să fiţi atenţi la tonul pe care îl folosiţi. Cei din jur pot interpreta greşit atitudinea şi se pot iscă mici certuri.

Rac

Sâmbătă: Veţi avea parte de discuţii serioase cu persoană iubita. Veţi primi reproşuri că în ultima vreme va ocupaţi mai mult de carieră. Va sfătuim să va păstraţi calmul!

Duminică: Rezultatele bune la serviciul atrag invidia colegilor. Dacă ştii să comunici nu vor există tensiuni.

Leu

Sâmbătă: O să începeţi ziua în forţă, pentru că va pregătiţi de o călătorie în interes de serviciu. Veţi primi şi o veste neaşteptată!

Duminică: Încercaţi să va sfătuiţi şi cu partenerul de viaţă atunci când trebuie să luaţi decizii importante.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: wallpapers4u.orgă

horoscop - Casual Business Woman Typing On Laptop Whilst In Bed 150x150Citeste si: Horoscop special : A venit toamna, spune-mi totul despre CARIERA mea!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.