Horoscop de weekend – revederi dragi pentru unele zodii!

horoscop - family 3043408 960 720

Horoscop de weekend – revederi dragi pentru unele zodii! Urmează un weekend plin de momente vesele pentru unele zodii, de revederi care vor aduce emoție în suflete. Ție ce ți s-a rezervat?

Berbec
Sâmbătă: Un prieten îți face o invitație dar ai dubii dacă să dai curs sau nu. Este posibil să regreți dacă nu o vei face. Nici nu știi ce ai de pierdut!
Duminică: Ar fi bine să lași deciziile importante pe o dată viitoare. Astăzi nu prea ești în apele tale și este posibil să faci unele erori.

Taur
Sâmbătă: Nu ar trebui să te arunci orbește într-o nouă direcție. Ar trebui să cântărești cu grijă plusurile și minusurile acestei noi oportunități și să iei o decizie bine gândită.
Duminică: Ai o stare de confuzie, iar din acest motiv te faci cu greu înțeles. Reușești să le dai bătăi de cap celor din jur și te pui într-o lumină nu tocmai plăcută.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna ianuarie 2018

Gemeni
Sâmbătă: Ești în centrul atenției pe oriunde te duci și reușești să îi impresionezi pe toți cu șarmul tău. Ai chef de distacție și nu vrei să lași pe nimeni să îți ruineze ziua.
Duminică: Apar unele schimbări în programul tău, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Modificările care intervin în această zi sunt unele benefice și îți vor da un nou avânt pentru săptămâna viitoare.

Rac
Sâmbătă: Primești o veste care îți dă toate planurile peste cap. Ce ți se întâmplă azi este cu totul neașteptat, dar nu uita că viața este plină de neprevăzut și trebuie să te adaptezi fiecărei situații.
Duminică: Este posibil să primești o sumă neașteptată de bani, dar nu trebuie să te hazardezi și să o cheltuiești imediat ce ai primit-o. Strânge bani albi pentru zile negre.

Leu
Sâmbătă: Iese soarele și pe strada ta, după o îndelungată așteptare. Vestea pe care o primești azi este ca o gură de oxigen pentru tine!
Duminică: Cel mai bine ar fi ca în această zi să petreci timpul cu persoana iubită. Fă-i o surpriză romantică, arată-i că flacăra pasiunii nu s-a stins între voi.

Fecioară
Sâmbătă: Ai o discuție cu o persoană mai în vârstă ca tine, care nu te face să te simți în largul tău. Dai dovadă de o timiditate care nu îți este caracteristică și te vei face înțeles cu greu.
Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta, pentru că te paște o boală. Nu îți mai neglija problemele și mergi la medic dacă nu te simți bine.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - medical 563427 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – 3 zodii cu probleme de sănătate în luna ianuarie 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.