Horoscop de weekend 21-22 ianuarie – Vești proaste, despărțiri!

horoscop - horoscop

Horoscop de weekend 21-22 ianuarie – Vești proaste, despărțiri! Se aunță un weekend nu tocmai reușit pentru multe zodii, un weekend cu vești proaste, chiar despărțiri.

Berbec

Sâmbătă: Gândește pozitiv și vei vedea că îți este mai ușor să îți duci planurile la îndeplinire. Ești pe drumul cel bun!

Duminică: Ești cu capul în nori și ai tendința să uiți ce aveai cel mai important de făcut. Încearcă să ajuți o rudă mai vârstnică astăzi.

Taur

Sâmbătă: Ai un chef nebun de a călători, de a fi departe de locurile familiare. Simți că te așteaptă ceva dincolo de confortul zonei tale obișnuite.

Duminică: Cei din jur te apreciază pentru abilitățile tale. Reușești să îi impresionezi pe toți cu talentul tău de a rezolva orice problemă complicată.

Gemeni

Sâmbătă: Dacă ți se oferă șansa schimbării, nu o refuza! Voiai un nou început, iar acum este ocazia perfectă. Pășește cu încredere pe acest nou drum.

Duminică: Trebuie să te relaxezi astăzi și să îți reîncarci bateriile. Urmează o săptămână foarte aglomerată, care te va solicita la maxim.

Rac

Sâmbătă: Te simți cuprins de o stare de tristețe amestecată cu teamă. Nu poți să îți stăpânești emoțiile și este posibil să te pierzi cu firea la auzul unei vești proaste.

Duminică:  Este o zi în care ar fi de preferat să eviți speculațiile. Este bine să petreci cât mai mult timp în compania persoanei pe care o iubești.

Leu

Sâmbătă: Ai ocazia de a te îndrăgosti din nou! Visezi cu ochii deschiși la o nouă relație, care are șanse mari să se materializeze.

Duminică: Ești cuprins de o creativitate ieșită din comun! Ar trebui să începi să îți pui planurile de viitor în aplicare.

Fecioară

Sâmbătă: O veste neplăcută primită din senin îți dă planurile peste cap. Din fericire, reușești să te mobilizezi și să treci cu bine peste moment.

Duminică: Ești mai sensibil decât de obicei astăzi, iar acest lucru poate duce la tensiuni în relația cu persoana iubită. Ai grijă ce scoți pe gură!

Citește și: Horoscop special – cum e soacra în funcție de zodie!

Balanță

Sâmbătă: Apar problemele în relația de cuplu și se prefigurează o schimbare. Poate fi vorba despre o despărțire. Nu te teme, vei trece cu bine peste acest moment.

Duminică: Ai de luat multe decizii pe toate planurile. Nu trebuie să intri în panică, ci trebuie să găsești soluția cea mai bună.

Scorpion

Sâmbătă: În cazul în care pleci la drum, se pot ivi unele situații neplăcute. Ai mare grijă la accidente!

Duminică: Începi ziua încărcat de optimism și energie. Este un moment perfect pentru o escapadă cu persoana iubită.

Săgetător

Sâmbătă:  Chiar dacă veștile primite astăzi nu sunt printre cele mai bune, nu trebuie să te dai bătut. Luptă pentru ce ți-ai propus și nu lăsa pe nimeni să te doboare.

Duminică: Treci printr-o stare de oboseală, care îți provoacă irascibilitate. Nu îți revărsa nervii asupra partenerului de viață.

Capricorn

Sâmbătă: Fii mai indulgent cu persoana iubită, atunci când greșește. Amintește-ți că este omenește să faci erori și că nu trebuie să fii prea aspru cu cei care greșesc.

Vărsător

Sâmbătă: Dacă te vei lovi azi de un moment dificil, nu e cazul să disperi. Cu puțin calm și un strop de concentrare, orice situație neplăcută ivită se poate rezolva ușor.

Duminică: Este posibil să treci printr-o deziluzie pe plan sentimental, dar nu vei fi foarte afectat de acest lucru. Te așteptai, într-un fel să se întâmple.

Pești

Sâmbătă: Ești pregătit pentru o nouă provocare! Ai grijă să nu te lași dus de val!

Duminică: Ai unele dificultăți de comunicare, așa că este posibil să fii înțeles greșit de cei din jur. Evită discuțiile în contradictoriu.

Duminică: Ar fi bine să acorzi ceva atenție problemelor cu care se confruntă membrii familiei tale. Nu uita că familia este pe primul loc!

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - horoscop dragoste 150x150Citeste si: Horoscop special – ce zodie cunoaște marea dragoste în câteva zile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.