Horoscop de weekend 23-24 septembrie – zile furtunoase pentru zodii!

horoscop - probleme

Horoscop de weekend 23-24 septembrie – zile furtunoase pentru zodii! Furtuni pe cer, furtuni și pe harta astrală, unde multe zodii vor avea de înfruntat 2 zile cu mari probleme. Te numeri printre ele?

Berbec

Sâmbătă: Încearcă să nu mai amâni atât de mult probleme pe care știi că trebuie să le rezolvi. Cândva tot se vor întoarce împotriva ta! Petrece timp cu familia, de acolo vine ajutorul!

Duminică: Ascultă de ce îți zic cei mai în vârstă, căci poți învăța lucruri valoroase de la ei, în special în ceea ce privește economisirea banilor și știi foarte bine că ți-ar prinde bine un astfel de sfat!

Taur

Sâmbătă:  Dacă simți că cei din jur nu te înțeleg, gândește-te puțin că s-ar putea să nu fie doar vina lor, ci și a ta, căci e posibil să nu îți exprimi ideile clar și limpede, din cauza unei conjuncții nefericite a astrelor. Nu lua decizii importante!

Duminică:  Bucură-te de momentele frumoase alături de cei dragi! Nu te mai gândi la bani, la neajunsuri sau la probleme! Acestea vin și trec, însă fericirea alături de cei dragi este o amintire mult mai valoroasă!

Gemeni

Sâmbătă:  Ai grijă de sănătatea ta, căci forma maximă în care vei fi în zilele următoare nu ține veșnic! O rudă îți va da o lecție importantă în ceea ce privește sănătatea. Ascultă de ea!

Duminică:  Chiar dacă ești convins că excelezi în ceea ce faci, nu umbla cu nasul pe sus, căci întotdeauna mai poți învăța ceva. Mai ales dacă începi o activitate nouă și te descurci bine, nu uita că e doar începutul!

Citește și: Horoscop special – înger sau demon, ce ești în funcție de zodie?

Rac

Sâmbătă:  Încearcă să faci tot ce poți ca să atragi cât mai mulți bani, căci este o zi norocoasă din acest punct de vedere. De altfel, nici pe plan social nu stai foarte rău, căci vei fi admirat și respectat.

Duminică:  Profită de starea de bine pe care o ai azi. E suficient să zâmbești pentru lucrurile mărunte care ți se întâmplă pentru a-ți încărca bateriile pentru toată săptămâna.

Leu

Sâmbătă: Cel mai bine ar fi să te înarmezi cu multă răbdare, pentru că rudele te vor solicita nervos.

Duminică: Ai șanse de reușită în tot ce faci azi. Este un moment excelent pentru a susține examene, lucrări artistice și proiecte.

Fecioară

Sâmbătă: E posibil să suferi o dezamăgire pe plan sentimental. De asemenea, te sfătuim să evitați călătoriile lungi.

Duminică:  Zi favorabilă pentru planuri de viitor și pentru demararea unor noi activități în domeniul social.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - hell 150x150Citește și: Horoscop special – Pentru ce zodii se dezlănțuie iadul la final de an!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.