Horoscop de weekend – o zodie, probleme cu partenerul!

horoscop - love 3189894 960 720

Horoscop de weekend – o zodie, probleme cu partenerul! Unul din semnele horoscopului va avea multe explicații de dat partenerului. Și nu va scăpă, oricât și-ar dori asta.

Berbec
Sâmbătă: Simți nevoia să îți oferi ajutorul celor care au nevoie de tine, iar acest lucru te va face să te simți foarte bine. Cei dragi cu siguranță că se vor bucura să te aibă aproape.

Duminică: Te simți fără vlagă și ai sta toată ziua în pat, așa că ar fi bine să îți asculți instinctul, pentru că te așteaptă câteva zile solicitante și trebuie să ai toată energia necesară pentru a le duce la capăt.

Taur
Sâmbătă: Întâlnești niște oameni care îți dau niște idei de afaceri pe care le-ai putea pune în practică. Îți surâde norocul astăzi și te vei felicita pentru alegerile pe care le faci.

Duminică: Ai nevoie să fii alături de cei dragi, să te sfătuiești cu ei și vorbiți despre evenimentele importante din viața voastră care urmează.

Citește și: Horoscop special – zodii care se plictisesc repede în amor!

Gemeni
Sâmbătă: Ai mare grijă la sfaturile pe care le primești azi de la cunoscuți, de la șefi ori de la cei dragi. Nu ai vrea să greșești ceva pentru că nu ești atent la ce ți se spune.

Duminică: Ia o pauză de la grijile zilnice și bucură-te de un film bun, de o ieșire cu persoana iubită ori de o sesiune de cumpărături. Meriți din plin acest lucru.

Rac
Sâmbătă: Renunță la trecut și detașează-te de toți oamenii lângă care nu te mai simți bine. Privește cu optimism către viitor, căci o persoană abia așteaptă să te cunoască și să îți schimbe viața.

Duminică: Ieși din casă, ai nevoie de socializare cu prietenii, chiar dacă nu îți dai seama acum de acest lucru. O mică bârfă s-ar putea să îți facă mai mult bine decât ai crede.

Leu
Sâmbătă: Uneori ești o persoană greu de înțeles și celor din jur le este greu să te cunoască. Cel mai bine ar fi să încerci să te integrezi și să accepți mai ușor ceea ce fac ei. Este extrem de simplu, chiar dacă pentru tine înseamnă ceva imposibil.

Duminică: Cineva ți-ar putea face o surpriză de zile mari duminică. Ai grijă să fii acasă, pentru că nu sigur vei fi surprins de ceea ce fac cei dragi pentru tine.

Fecioară
Sâmbătă: Ai nevoie de câteva lămuriri din partea partenerului tău, așa că este momentul să vă deschideți sincer sufletul unul în fața celuilalt și să comunicați tot ce vă deranjează. La finalul discuției, fiecare se va simți mult mai bine.

Duminică: Este o zi perfectă pentru relaxare și pentru a vă testa limitele. În cazul în care nu ați mai dat de mult timp pe la sală, ar fi bine să reluați acest obicei.

Sursă foto: Pixabay

horoscop - couple 3157067 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum se îndrăgostește un Berbec?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.