Horoscop de weekend 29-30 aprilie: multe surprize pentru zodii

horoscop - ochiulcosmic

Horoscop de weekend 29-30 aprilie: multe surprize pentru zodii Ultimul weekend al lunii aprilie și ultimele zile ale acestei luni vor aduce multe surprize pentru zodii.

Berbec

Sâmbătă: Ai mare grijă astăzi, pentru că vei fi implicat într-o ceartă cu consecințe nefaste. Poți pierde un colaborator sau chiar un prieten!

Duminică: Nu neglija problemele partenerului de viață. Fă-ți timp să îl ascuți și împreună puteți ajunge la un compromis benefic pentru amândoi.

Taur

Sâmbătă: Ai un sentiment că ceva nu este în regulă cu un proiect la care ai lucrat îndelungat. Poate ar fi bine să reanalizezi ce ai făcut.

Duminică:  Te simți depășit atât de problemele financiare cât și de cele sentimentale. Dacă nu reușești să găsești o soluție, riști să îți pierzi partenerul.

Gemeni

Sâmbătă:  Ai ocazia să fii un adevărat salvator astăzi, mai ales că ești singurul care poate rezolva problemă apărută. Vei găsi imediat calea de soluționare.

Duminică:  Dacă se ivește șansa unei călătorii, nu ezita nici o clipă! Simți nevoia de a te detașa de cotidian și un mediu nou este exact ce îți trebuie.

Rac

Sâmbătă:  Încearcă să te gândești bine la situația în care te afli și să judeci bine ce ai de făcut. Este bine să fii optimist, dar ai grijă să îți păstrezi luciditatea, mai ales că intuiția te avertizează că ceva nu merge bine.

Duminică: Azi ai doar motive de bucurie și încântare. Ești înconjurat de persoanele dragi și nimic nu poate să-ți strice ziua. La rândul tău, arată-le cât de mult îi apreciezi.

Leu

Sâmbătă:  Ești foarte îngrijorat din cauza banilor. A sosit momentul să iei o decizie majoră în planul financiar și îți este foarte teamă să nu faci vreo greșeală.

Duminică:  Pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine și ești perfect conștient de asta. Dacă vrei să-ți salvezi relația trebuie să fii dispus să lupți cu toate armele din dotare.

Fecioară

Sâmbătă: Luptă să te aperi dacă te confrunți cu răutatea și minciuna celor din jur. Trebuie să fii capabil să îți faci dreptate și să nu te lași doborât.

Duminică: Astăzi primești un răspunsul dorit la o problemă care te chinuie de ceva vreme. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară pe cât de repede ai vrea, rezultatul final merită efortul.

Citește și: Horoscop special – cum ne afectează fazele Lunii?

Balanță

Sâmbătă: Ai depus mari eforturi pentru realizarea unui plan, dar acum simți că nu este bine ce ai făcut. Nu este timpul pierdut să repari acolo unde s-a greșit.

Duminică: Ar trebui să dedici mai mult timp familiei. I-ai cam neglijat în ultimul timp și relațiile trebuie detensionate înainte de apariția unui conflict. 

Scorpion

Sâmbătă: Ca să ajungi la nivelul dorit de trebuie să descoperi, să înveți și să explorezi cât mai mult din domeniul care te atrage. Doar cu mult efort vei ajunge la rezultatele pe care le vrei.

Duminică: Nu este momentul prielnic pentru a lua decizii importante. Oboseala și stresul s-au acumulat și poți comite erori grave dacă încerci să faci o schimbare radicală.

Săgetător

Sâmbătă: Ai o mare șansă de a rezolva problemele din cuplu și din familie care au generat conflicte puternice în ultima perioadă. Discută cu ceilalți pentru a clarifica ceea ce provoacă nemulțumiri.

Duminică: Simți nevoia de socializare și dacă se ivește ocazia unei întâlniri cu prietenii, nu o lăsa să-ți scape. Ai multe probleme care te macină și sfatul lor este binevenit.

Capricorn

Sâmbătă:  Te afli în fața unui moment tensionat și te simți cuprins de o stare negativă care nu te lasă să te relaxezi. Ești plin de stări de contradictorii.

Duminică: Ai grijă ce spui astăzi pentru a nu genera un moment de tensiune. Ești tentat să ridici tonul și să îți impui punctul de vedere cu orice preț, fără a ține cont de opiniile celorlalți.

Vărsător

Sâmbătă:  Azi ești lipsit de motivație, determinare și curaj. Nu reușești să te mobilizezi și parcă aștepți să ca motivarea să vină din altă parte.

Duminică: Ai grijă și nu te lăsa influențat de sfaturile anumitor persoane din jurul tău. Nu toată lumea are intenții bune și poți să fii încurajat să faci alegeri greșite.

Pești

Sâmbătă: Îți iese în cale exact persoana care-ți face ziua mai bună. Ai o conversație foarte plăcută care te binedispune.

Duminică:  Vrei să începi ceva nou, dar ai unele temeri. Cel mai bine ar fi să analizezi cu atenție opțiunile pe care le ai dispoziție. Doar așa poți lua cea mai bună hotărâre.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - femeiefrumoasa 150x150Citește și: Horoscop special – când te simți frumoasă, după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.