Horoscop de weekend 29-30 Octombrie – Clipe GRELE

horoscop - hasicvrmicgk4oo0kk 1024x576

Horoscop de weekend 29-30 Octombrie – Clipe GRELE Sfârşitul de săptămâna nu vine cu veşti foarte bune pentru majoritatea zodiilor. Dacă unii nativi au tendinţa de a transformă problemele mărunte în adevărate drame, alţii suferă din pricina necazurilor cu banii. Lucrurile nu sunt negre pentru toată lumea. Există şi nativi care vor prosperă în aceste două zile.

Berbec

Sâmbătă: Te concentrezi asupra problemelor de familie, încercând să găseşti o rezolvare la supărările tuturor. Spre seară, o invitaţie la un eveniment te înveseleşte.

Duminică: Vrei doar să fii lăsat în pace, să te bucuri de câteva clipe de armonie şi pace. Îţi doreşti de ceva vreme câteva clipe de singurătate, iar acum e momentul oportun să profiţi de ele.

Taur

Sâmbătă: Problemele de comunicare îţi transformă ziua într-un coşmar. Este de recomandat să amâni discuţiile importante, pentru că s-ar putea să fii prost înţeles.

Duminică: Te gândeşti prea mult la problemele financiare, iar acest lucru îţi provoacă disconfort emoţional. Cel mai bine ar fi să nu te mai gândeşti la partea negativă a lucrurilor şi să te bucuri de ceea ce ai.

Gemeni

Sâmbătă: O problema de sănătate te indispune. Nu eşti foarte sociabil şi preferi să stai singur şi să fii lăsat în pace.

Duminică: Ai de luat o decizie majoră în ceea ce priveşte viaţă ta sentimentală. Este de preferat să începi să tragi concluzii pripite şi să nu îţi faci planuri foarte măreţe, înainte de a vedea care sunt sentimentele celuilalt faţă de ţine.

Rac

Sâmbătă: Ar trebui să fii mai atent la problemele de viaţă ale persoanei iubite. Nu este recomandat să pleci în călătorii lungi sau să discuţi despre aspecte financiare.

Duminică: O discuţie aprinsă cu o persoană apropiată te afectează mai mult decât ai crede. Nu strică să îţi ceri scuze atunci când simţi că ai greşit.

Leu

Sâmbătă: Eşti foarte inhibat şi irascibil astăzi. Toată lumea care încearcă să între în vorba cu ţine are parte de un tratament ostil din partea ta. Încearcă să nu provoci certuri.

Duminică: Poţi, în sfârşit, să te bucuri de ziua de odihnă pe care ţi-o doreai de ceva vreme. Nu lasă persoanele pesimiste să îţi strice dispoziţia.

Fecioara

Sâmbătă: Te frământă unele probleme care nu sunt atât de grave cum îţi imaginezi tu. Încearcă să vezi şi jumătatea plină a paharului, nu doar pe cea goală.

Duminică: Asta e una dintre zilele în care monotonia poate fi cel mai bun prieten al tău. O zi liniştită şi previzibilă e exact ceea ce îţi trebuia.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: isarastrology.org

horoscop - 39351715 lucky wallpapers 150x150Citeste si: Horoscop special: Zilele NOROCOASE din Noiembrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE– Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.