Horoscop de weekend – zile de bucurie pentru multe zodii!

horoscop - emotions 2915278 960 720

Horoscop de weekend – zile de bucurie pentru multe zodii! Ultimul weekend al anului 2017 aduce momente de relaxare și bucurie pentru marea majoritate a zodiilor. Ca să intrăm cu dreptul în noul an.

Berbec
Sâmbătă: Finalul acestei săptămâni este favorabil întâlnirilor și dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Datorită bugetului, restrâns în aceste zile, este posibil, fie să nu onorezi o invitație, fie să te împrumuți pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag.

Duminică: Ar fi bine să lași deoparte protocolul și să socializezi fără teamă. Simpla ta prezentă și un zâmbet sincer vor rezolva totul.

Taur
Sâmbătă: Zilele acestea vei privi cu un ochi critic la situația ta materială. Posibil să contabilizezi bunurile și banii disponibili, trăsând totodată noi direcții de folosință a lor.

Duminică: Sunt momente favorabile pentru a lucra la sistemul tău personal de valori morale și spirituale, detașându-te de planul material. Depinde numai de tine să adopți o altă filozofie de viață.

Gemeni
Sâmbătă: În acest weekend sunt binevenite ședințele de masaj, mersul la piscină, plimbările prin locurile preferate și trasarea unor planuri noi de viață. Chiar dacă, stările tale sufletești sunt oscilante, cu puțin efort vei reuși să le controlezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară.

Duminică: Ține cont de părerile celor dragi vizavi de ceea ce ar fi bine să schimbi la tine sau în viața ta.

Citește și: Horoscop special – cum petrec zodiile sărbătorile de iarnă!

Rac
Sâmbătă: Odihnește-te la acest sfârșit de săptămână și lasă grijile deoparte. Afecțiunile vechi, mai ales cele legate de sistemul osos și articular te pot necăji destul de mult.

Duminică: Folosește și terapii naturiste pentru a îmbunătăți starea întregului organism. Cineva din anturajul prietenilor te poate sfătui de bine vizavi de relațiile situațiile în care ești implicat.

Leu
Sâmbătă:Foarte importante sunt la finalul acestei săptămâni relațiile cu prietenii. Chiar dacă unele păreri sunt total diferite de ale tale, totuși ar fi bine să reții spusele altora. Nesiguranța ivită în aceste tipuri de relații te va face să te îndepărtezi rapid de unele persoane

Duminică: Evită investițiile financiare și emoționale în ajun de An nou pentru a te putea bucura de cele mai bune momente la început de an.

Fecioară
Sâmbătă: Finalul acestei săptămâni îți aduce multă lume în preajmă, fie că ești invitat la evenimente sociale, fie în familie apar pe neașteptate întâlniri cu rudele.

Duminică: Posibil chiar să iei legătura cu cineva din străinătate sau să ți se propună o ofertă de colaborare cu parteneri străini.

Continuare horoscop pe Huff.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - dream 2864678 960 720 300x198Citește și: Horoscop special – sfârșit de an de coșmar pentru 3 zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.