Horoscop de weekend 6-7 mai – vești importante pentru zodii

horoscop - weekend 1024x683

Horoscop de weekend 6-7 mai – vești importante pentru zodii Se anunță un weekend cu vești importante pentru fiecare zodie în parte. Depinde de fiecare dintre noi cum le receptăm și ce vom face cu ele.

Berbec

Sâmbătă: Pui la încercare nervii și sentimentele partenerului. Nu îți neglija persoana iubită, pentru că riști ca lucrurile să scape de sub control.

Duminică: Te macină o problemă sentimentală de mai multă vreme, dar nu ți-ai făcut încă curaj să vorbești despre ea. Nu strică să vorbești despre asta cu unul dintre prietenii tăi.

Taur

Sâmbătă: Succesul îți surâde astăzi, atât pe plan sentimental, cât și în plan financiar. Ascultă-ți intuiția și vei lua cele mai bune decizii.

Duminică: Încearcă să fii atenți la tonul pe care îl folosești. Cei din jur pot interpreta greșit atitudinea și se pot isca mici certuri.

Gemeni

Sâmbătă:  Sunt posibile unele dificultăți financiare, dar nu este cazul să demoralizați. Poți primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai în vârstă care îți rezolvă o parte din probleme.

Duminică: Primești o veste care te bucură la maxim. Este chiar informația care te ajută să treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj îți redă încrederea în sine.

Rac

Sâmbătă:  Ai o stare nostalgică și nu prea ai chef de nimic. Îți dorești să stai singur și să te gândești la zile mai bune.

Duminică: Încearcă să nu te obosești prea tare astăzi și să te bucuri de câteva clipe de liniște. Te așteaptă o săptămână stresantă.

Citește și: Horoscop special – la ce vârstă se căsătoresc zodiile?

Leu

Sâmbătă: Te simți sufocat de dificultățile financiare și nu reușești să găsești o soluție care să îți convină. Trebuie să îți păstrezi calmul și să găsești răspunsul problemelor tale.

Duminică:  Îți petreci ziua în compania persoanei iubite, cu care faci planuri îndrăznețe pentru viitor. Încearcă să realizezi că nimic nu e imposibil, dacă îți dorești cu adevărat.

Fecioară

Sâmbătă: Primești o veste care îți dă programul peste cap. Nu te grăbi să iei decizii importante astăzi.

Duminică: Nu este momentul să încerci să rezolvi probleme financiare sau de natură sentimentală. Ai o stare de spirit proastă și poți strica relațiile cu cei apropiați.

Balanță

Sâmbătă: Ai grijă la ce spui astăzi. La începutul zilei te poți simți copleșit de probleme dar dacă le iei pe rând, vei reuși să le faci față.

Duminică: Astăzi este o zi potrivită ieșirilor cu prietenii și socializării. Ai nevoie de energia lor pozitivă pentru a uita de stresul de la serviciu.

Scorpion

Sâmbătă: Evită activitățile de rutină și încearcă ceva nou. Ești plictisit și ai nevoie să schimbi ceva în viața ta. Ascultă-ți intuiția!

Duminică: Azi vei avea succes în tot ceea ce faci și vei fi recompensat pentru eforturile depuse. Încearcă să nu întinzi coarda pentru că riști să atragi antipatia colegilor.

Săgetător

Sâmbătă: Persoana iubită se simte neglijată și ar trebui să ai grijă de opiniile și sentimentele ei. Încearcă să găsești și timp de odihnă pentru că ai acumulat mult stres.

Duminică: Ești agitat și îți pierzi răbdarea rapid. Încearcă să îți folosești energia într-un mod creativ și nu îi agasa pe cei din jur. 

Capricorn

Sâmbătă:  Nemulțumirile față de relațiile cu anumiți oameni din viața ta încep să iasă la iveală. Te descurci bine și de unul singur însă eșecurile altora te afectează emoțional.

Duminică: Primești o veste importantă care îți dă planurile peste cap. Ești plin de ambiție și idei noi însă nu trebuie să te lași purtat de val.

Vărsător

Sâmbătă: Simți o nevoie mai puternică de confort și plăcere în această zi. Pentru tine, cele mai importante lucruri astăzi sunt familia și compania prietenilor apropiați.

Duminică: Ai nevoie de o pauză de la situațiile tensionate. Sunt unele neplăceri în relația de cuplu care nu îți dau pace și ai tendința de a te afunda într-o stare de frustrare.

Pești

Sâmbătă: Astăzi este o zi în care relațiile cu ceilalți funcționează din plin. Atmosfera din jurul tău este una plăcută, iar ideile pe care le exprimi sunt bine primite de toată lumea.

Duminică:  Ești entuziasmat de un nou început care se întrevede în viața ta, dar ai grijă să nu te arunci prea departe. Cuvântul de ordine pentru tine ar trebui să fie atenție.

Sursă horoscop: Huff.ro

Photo credit: dicau58 via Visual hunt /  CC BY-NC-SA

horoscop - femei ipocrite 01578000 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai ipocrite zodii de femei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.