Horoscop de weekend 7-8 aprilie – planuri mari pentru zodii

horoscop - Woman drawing idea plan action diagram 1024x647

Horoscop de weekend 7-8 aprilie – planuri mari pentru zodii Se anunță un weekend în care zodiile își fac planuri mari, se relaxează, dar analizează și posibile oferte de muncă.

Berbec

Sâmbătă: Astăzi există posibilitatea să vă întâlniți cu cineva care o să vă comunice un lucru important. Poate fi șansa dumneavoastră de afirmare în carieră sau în sfera socială.

Duminică: Duminică veți primi o invitație în oraș. la vreo gală sau vreun spectacol. Poate fi vorba de o festivitate la care aveți și dumneavoastră un cuvânt de spus, poate luați un premiu.

Taur

Sâmbătă:  Se poate să dați o tură pe la cumpărături să luați ce trebuie pentru casă și pentru ai vostri. Vă sfătuim să fiți atent, totuși, să nu cheltuiți prea mult pe lucruri mai puțin importante.

Duminică:  Această zi o veți petrece cu prietenii. Cineva care vă iubește o să vă declare dragostea, numai să fiți și voi interesați de sentimentele persoanei respective.

Gemeni

Sâmbătă:  E posibil să ajungeți la o întâlnire cu oameni de la care o să învățați câte ceva. Poate chiar veți lucra împreună și o s să aveți succes.

Duminică:  Este ziua discuțiilor serioase cu partenerul de viață. Se poate să aveți o conversație între patru ochi cu ființa iubită și să vă înțelegeti mult mai bine de acum înainte.

Rac

Sâmbătă:  Astăzi puteți avea parte de o întâlnire emoționantă. Poate reveni cineva după o absență îndelungată și o să vă faceți planuri cu bătaie lungă, de căsătorie, poate.

Duminică: Profitați din plin de această zi și încercați să vă relaxați și să vă ocupați de acivitățile care vă bucură.

Leu

Sâmbătă: Ați putea pleca într-o excursie. Dacă nu, poate vin niște prieteni mai de departe și o să petreceți o zi, două împreuna, chiar dacă nu vor locui la voi acasă.

Duminică: O întâlnire pe nepusă masă cu cineva de care vă era dor și poate veți lua o decizie referitoare la relația voastră de cuplu.

Fecioară

Sâmbătă: Se poate să vi se facă o ofertă de lucru în timpul unei petreceri, la o cafea în oraș, va exista o conjunctură favorizantă și poate iese ceva!

Duminică:Este o zi care va decurge așa cum v-ați propus. O să vă scoată cineva la plimbare, la un târg, o expoziție sau la un restaurant – o să ieșiți la socializare.

Citește și:Horoscop special – lecția orgoliului în funcție de zodie

Balanță

Sâmbătă: O să vă puteți întâlni cu numeroși prieteni la un party. Este un moment bun să strângeți relațiile, să desfășurați niște activități deconectante.

Duminică: O să vă ia prin surprindere întâlnirea cu cineva și poate o să aveți o discuție deschisă referitoare la șansele voastre de a fi împreună.

Scorpion

Sâmbătă:Se nuanțează frumos, de azi înainte, până dincolo de sfârșitul lunii, sfera sentimentală și poate o să vă întâlniți marea dragoste!

Duminică:  E posibil să treacă pe la voi cineva diseară  să vă prindă bine să mai schimbați o impresie, un sentiment.


Săgetător

Sâmbătă: O zi specială pentru voi. Se poate să primiți o invitație în oraș, un cadou, să vi se facă o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie.

Duminică: Poate dați o fugă la munte, la mare, într-o zonă turistică de care vă simțiți atrași să vă refaceți starea de spirit.

Capricorn

Sâmbătă:O să revină cineva cu gând de împăcare, să rulați o căsnicie sau o relație sentimentală, după ce ați avut un timp de gândire, să vedeți ce simțiți cu adevărat.

Duminică: O să ieșiți din carapace și vă duceți cu prietenii pe la mondenități, la un meci, un concert, sau la un grătar – de post.

Vărsător

Sâmbătă:Foarte posibilă întâlnire de protocol. Poate luați în discuție și o afacere și o să stabiliți ce aveți de făcut, si pe ce bani, în ce condiții și așa mai departe.

Duminică: Se poate să vă duceți într-o vizită să ziceți „la mulți ani” unor prieteni sau o să vă bucurați de un alt succes al gazdelor.

Pești

Sâmbătă:Vă invită cineva la un party și o să fie distracție în toată regula. Unii dintre voi o să puteți întâlni pe cineva care să facă parte din viata voastră de acum înainte.

Duminică: O să vă ocupați și de voi. Poate o să vă duceți la un spa, la cosmetică, la tuns, poate vă reînnoiți garderoba sau o să faceți asta de Paște.

Sursă foto: kcwriter.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - zodiijigniri 150x150Citește și: Horoscop special – ce jignește cel mai mult o zodie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.