Horoscop de weekend 8-9 Octombrie – Momente BUNE pentru trei zodii

horoscop - happy friends 2 1024x768

Horoscop de weekend 8-9 Octombrie – Momente BUNE pentru trei zodii. Pentru trei zodii, aceste două zile vin doar cu veşti bune. Putem spune chiar că soarele răsare pe strada lor şi că totul le va merge din plin. Există, însă, şi nativi care nu vor fi la fel de norocoşi. O zodie va avea de suferit din pricina relaţiilor cu prietenii, în timp ce alta se va simţi sufocată de rutină şi de monotonie.

Berbec

Sâmbătă: Trebuie să pui piciorul în prag şi să îţi susţii punctul de vedere. Sunt momente în care trebuie să te impui, iar astăzi este unul dintre ele. Chiar dacă unii te vor irită cu atitudinea lor, este necesar să rămâi ferm pe poziţie.

Duminică: Sunt posibile unele dificultăţi financiare, dar nu este cazul să demoralizati. Poţi primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai în vârstă care îţi rezolva o parte din probleme.

Taur

Sâmbătă: Trebuie să începi să faci ceva pentru a-ţi vedea visele puse în practică. Este momentul în care trebuie să începi să ieşi din zona de confort şi să începi să construieşti.

Duminică: Succesul îţi surâde astăzi, atât pe plan sentimental, cât şi în plan financiar. Ascultă-ţi intuiţia şi vei lua cele mai bune decizii.

Citeşte şi: Horoscop special: Cum îl SEDUCI în funcţie de zodie

Gemeni

Sâmbătă: Astăzi te simţi constrâns şi simţi că te confrunţi cu atitudinea aspră a celor din jur, care nu te lasă să te exprimi în voie. Nu trebuie să te enervezi şi să îţi complici inutil existenţa

Duminică: Relaţiile cu prietenii pot suferi astăzi, de aceea nu trebuie să ţii morţiş să ai dreptate în anumite privinţe. O deziluzie sentimentală îţi poate strică ziua.

Rac

Sâmbătă: Îţi pui toată energia şi pasiunea într-un nou proiect, care porneşte acum. Trebuie să dai dovadă de perseverenţă, dacă vrei că totul să meargă că pe roate.

Duminică: Te simţi în largul tău, înconjurat de prietenii tăi. Planifici să pleci cu persoană iubita într-o mini-vacanţă, în care să va reîncărcaţi bateriile.

Leu

Sâmbătă: Este necesar să te bucuri la maxim de această zi, mai ales că nimic nu pare să îţi întunece mintea. Persoană iubita te adoră, iar prietenii îşi sunt mai aproape că niciodată

Duminică: Eşti pus în faţă unei decizii foarte importante, de aceea nu trebuie să te grăbeşti. Muncă şi eforturile depuse până acum încep să producă rezultate.

Fecioara

Sâmbătă: Azi este o zi în care rugăciunile îţi vor fi ascultate şi vei primi doar veşti bune. Te bucuri de ceea ce afli şi vrei să împărtăşeşti veştile cu cei dragi.

Duminică: Treci printr-un moment favorabil şi ai ocazia de a începe o nouă activitate ale cărei rezultate se vor vede în viitor. Nu-ţi fie teamă, rezultatele vor fi favorabile.

Balanţă

Sâmbătă: Te simţi copleşit de monotonie şi rutină şi îţi doreşti că timpul să treacă mai repede. Încearcă să nu grăbeşti lucrurile şi să nu ignori aspectele mărunte ale vieţii

Duminică: Îţi doreşti să îţi începi o afacere şi primeşti sfaturi preţioase. Spre amiază, este posibil să ai o dispută aprinsă cu un membru al familiei.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: thinkingoftravel.com

horoscop - Horoscopul amoros 150x150Citeste si: Horoscop special: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.