Horoscop de weekend 28 – 29 aprilie: revelații pentru o zodie!

Horoscop de weekend 28 – 29 aprilie: revelații pentru o zodie! Aflați într-un weekend prelungit, gata de distracție la mare, la munte, să aruncăm o privire și pe horoscopul de weekend, pentru că vor fi ceva surprize pentru unele zodii.

Berbec:
Sâmbătă: Nu mai aștepta ajutor din alte părți și ia lucrurile pe cont propriu. Vei vedea că așa este cel mai bine și vei obține cele mai bune rezultate.

Duminică: Ai nevoie de o pauză și ce moment mai bun pentru o dulce relaxare decât această zi de duminică. Poți face o excursie scurtă, mai ales că vine vacanța de 1 mai.

Taur
Sâmbătă: Ai mai mult timp pentru tine însuţi, pentru a analiza pe îndelete ceea ce-ţi doreşti cel mai mult de la luna care începe. Gândește-te cu grijă la ce ai de făcut în perioada următoare.

Duminică: Sunt posibile unele tensiuni în relația de cuplu. Ar trebui să ai grijă la ce spui astăzi și vezi să nu îți rănești partenerul de viață cu vorbele și cu atitudinea ta.

Gemeni
Sâmbătă: Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Poate ar fi mai bine să schimbi abordarea.

Duminică: Ai parte de o zi foarte plăcută, în care nimeni și nimic nu pare să îți strice buna dispoziție. Bucură-te de o atmosferă liniștită care te poate umple de energie pozitivă pentru o nouă săptămână.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna mai 2018

Rac
Sâmbătă: Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere.

Duminică: Încearcă să privești mai mult partea bună a lucrurilor. În ultima vreme te-a cuprins o atitudine de pesimism de care ar trebui să scapi, pentru că nu te caracterizează deloc.

Leu
Sâmbătă: Mare atenţie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru că există riscul de a te lăsa atras într-o capcană. Ai grijă și la cei care îi fac promisiuni legate de sume de bani.

Duminică: Dacă ai în ultima vreme neplăceri de ordin medical, ar fi bine să te duci cât mai repede la un doctor. Poate îți vor părea niște probleme minore, dar ține minte că nu e de joacă cu sănătatea, așa că nu risca!

Fecioară
Sâmbătă: Ieşi în lume, distrează-te, cunoaşte persoane noi, pentru că te vei simţi excelent numai în spaţii publice, în medii aglomerate unde nevoia ta de socializare şi comunicare este satisfăcută pe deplin.

Duminică: Simți că a venit momentul să faci unele schimbări în viața ta, pe care le-ai amânat de ceva vreme. Acum chiar este un moment oportun pentru așa ceva.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - time is money 3291001 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna mai 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.