Horoscop de weekend 12 – 13 mai – vin bani mulți!

horoscop - money 256319 960 720

Horoscop de weekend 12 – 13 mai – vin bani mulți! Weekend-ul acesta vine cu vești foarte bune pentru două din zodii, care vor primi sume importante de bani de la cei apropiați.

BERBEC
Sâmbătă: Petreci o zi în care faci planuri, ești hotărât să faci altceva cu viața ta și ai nevoie să primești un imbold de la cineva. Totul pornește de la tine, căci vei reuși tot ce îți propui.

Duminică: O vizită la cei dragi s-ar putea transforma într-o mare surpriză, pentru că cineva dorește să îți dea o sumă mare de bani pentru a începe o afacere sau pentru a cumpăra ceva pentru casă. Ai grijă în ce investești suma primită.

TAUR
Sâmbătă: Ar fi momentul să rezolvi problemele din cuplu, pentru că niciodată nu poți ști când se poate strica totul într-o clipă. Tratează cu maturitate fiecare discuție cu partenerul.

Duminică: Nu îți fie teamă să ceri ajutorul într-o situație care simți că te depășește. Acea persoană ar putea să îți ofere niște sfaturi foarte bune, pe care să le pui în practică pe viitor.

Citește și: Horoscop special – zodii ce vor avea o lună mai perfectă!

GEMENI
Sâmbătă: Apar niște certuri în familie, parcă nimic nu merge bine în familie și atmosfera este una tensionată. Strânge-i pe toți în jurul tău și discutați calm orice vă deranjează, pentru a rezolva conflictul.

Duminică: Ziua începe cu o veste bună din partea partenerului, care ți-a pregătit o surpriză. Chiar dacă de multe ori nu poți fi surprins, ce îți va spune partenerul va fi extrem de important pentru relația voastră.

RAC
Sâmbătă: Te-ai împărțit în atât de multe planuri și locuri, că nu îți mai vezi capul de treabă. Ia un moment de respiro și oferă-ți timp și ție, pentru a nu ajunge la o stare de epuizare.

Duminică: Reține faptul că cei din jurul tău îți vor numai binele și trebuie să apreciezi permanent ajutorul lor. Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să reții acest lucru.

LEU
Sâmbătă: Pici într-o situație care s-ar putea să nu îți priască, într-un grup care răspândește bârfe despre ceilalți, fără a avea dovezi în acest sens. Retrage-te din aceste discuții, pentru a nu cădea în capcana lor.

Duminică: Ai nevoie de o zi de relaxare, alături de cei dragi. O plimbare în parc sau în afara orașului te va încărca de energie.

FECIOARĂ
Sâmbătă: Nu refuza ajutorul celor din jurul tău, pentru că îți vor binele. Astăzi ai putea primi o sumă de bani care să te scape de datorii. Acceptă banii pentru că nu se știe când vei mai avea ocazia aceasta.

Duminică: Luptă pentru convingerile tale, dar fă acest lucru în mod diplomat, pentru a nu-i răni pe cei din jur. Fiecare are felul său de a se exprima, iar tu trebuie să știi cum să te exprimi.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - chance 3385168 1280 90x90Citește și: Horoscop special – ce schimbări te așteaptă în a doua parte a lui 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.