Horoscop de WEEKEND – Capricorni și Raci, atenție la bani!

horoscop - horoscop zilnic 12 septembrie

Horoscop de WEEKEND – Capricorni și Raci, atenție la bani!  Sfârșitul de săptămână este așteptat de toată lumea! Unii vor fi mai norocoși și vor aveam timp pentru a se relaxa, însă alții sunt nevoiți să se ocupe de anumite activități. În plus, două zodii se confruntă cu probleme financiare.

Berbec

Sâmbătă: Dimineață vă veți trezi cu nervi, iar starea va fi accentuată din cauza unor discuții în contradictoriu cu un partener de afaceri sau chiar un prieten. Păstrati-vă calmul și gândiți la rece situația!

Duminică: Există posibilitatea să vă confruntați cu problemele financiare. Urmați sfatul persoanei iubite, așa încât să nu se transforme totul într-o ceartă.

Taur

Sâmbătă: Este ziua curățenie! V-ați făcut planuri să petreceți timpul acasă și să vă ocupați de locuință. S-ar putea ca micile schimbări pe care vi le doriți să presupună mici cheltuieli.

Duminică: Încercați să nu mai fiți atât de egoiști și să luați în seamă și părerea colegilor în decizii care privesc sarcinile tuturor. Spre seara vei reuși să te odihnești!

Gemeni

 Sâmbătă: Multele sarcini pe care le aveți la muncă vă dau și weekendul peste cap. Însă, gândește pozitiv și vei vedea că există o rezolvare pentru toate.

Duminică: Dimineață apar câteva evenimente neprevăzute care dau totul peste cap. Încercați totuși să nu vă mai certați cu persoana iubită.

Sursă foto: click.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - 3792 hq wallpaper fire sagittarius 1024 x 768 on the desktop high quality tattoo design 1365x1024 150x150Citeste si: Horoscop special – Săgetătorii în 2017 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.