Horoscop de weekend – început dificil de septembrie!

horoscop - autumn 219972 960 720

Horoscop de weekend – început dificil de septembrie! Primul weekend al toamnei vine cu vești nu tocmai bune pentru cel puțin 4 zodii.

Berbec
Sâmbătă: Nimerești într-un mediu în care, altădată, te simțeai bine, în largul tău, dar azi planează tensiuni care fac foarte dificilă comunicarea.

Duminică: Cineva trebuie să se abțină când apar motive de enervare, și de data aceasta tu ești acela. Mai înțelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit,

Taur
Sâmbătă: Îți asumi un rol important în destinul altuia și îți sacrifici complet dorințele proprii, timpul personal, preocupările tale doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine.

Duminică: Ești nevoit să îți iei rămas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai atașat și ți-e foarte greu să spui adio.

Gemeni
Sâmbătă: Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta, pentru că nu sunt deloc răutăcioase, așa cum ți se par ție, ca atare nu răspunde agresiv la atacurile verbale îndreptate spre tine.

Duminică: E o zi ceva mai complicată. Pe măsură ce încerci să te apropii mai mult de cineva, reapar și sentimente vechi, de neîncredere ori gelozie.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în septembrie 2018

Rac
Sâmbătă: Lumea largă este locul tuturor posibilităților, ca atare ieși afară, mergi în spații cât mai pestrițe și mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante vești.

Duminică: Toarnă mai multă iubire în modul tău de a comunica astăzi cu lumea, pentru că ai limbă cam ascuțită și nici nu știi cum deranjezi pe cineva, poate mai ales pe cei dragi.

Leu
Sâmbătă: Dacă te izolezi singur și stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu dorește asta de la tine.

Duminică: E momentul să iei taurul de coarne și să pornești spre un drum nou, să deschizi o poartă complet nouă.

Fecioară
Sâmbătă: Abține-te să răspunzi agresiv celor care te atacă, pentru că din conflictul a două tabere la fel de aprige, nu poate ieși decât ceva neplăcut.

Duminică: Nu te lăsa păcălit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru că, după ce va trece, îți vei da seama că a avut mai degrabă o conotație pozitivă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - banimancare 90x90Citeste si: Horoscop special – zodiile și banii în septembrie 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.