Horoscop de weekend 16 – 17 iunie: probleme în familie pentru 2 zodii!

horoscop - affection 1866868 960 720

Horoscop de weekend 16 – 17 iunie: probleme în familie pentru 2 zodii! Se anunță un weekend problematic pentru două semne ale horoscopului, care vor avea de rezolvat o serie de probleme familiale.

BERBEC
Sâmbătă: Cineva drag ți-ar putea face astăzi un cadou neașteptat, un lucru care o să te bucure foarte mult. Primește-l cu drag și ai grijă să îi mulțumești persoanei respective pentru că se gândește mereu la tine.

Duminică: Îți faci griji că nu ai timp să termini anumite lucruri, însă ar trebui să fii mai calm. Totul se va termina cu bine dacă îți oferi răgazul necesar să vezi care lucruri sunt prioritare pentru tine și care nu.

TAUR
Sâmbătă: Îi pregătești persoanei iubite o ieșire în afara orașului și, așa cum te știu toți, nu lași nimic la voia întâmplării. Ai un simț practic extraordinar și momentul cu cei dragi va fi unul reușit.

Duminică: Ai nevoie de niște lucruri noi pentru casă și este momentul să apelezi la banii pe care îi aveai puși deoparte. Iar dacă găsești și niște oferte, cu atât mai bine.

GEMENI
Sâmbătă: Ești prins fără voie într-un scandal în care nu ești tu protagonistul, iar acest lucru te face să te simți stânjenit. Evită orice discuție în contradictoriu.

Duminică: Tot ce îți dorești astăzi este puțină liniște, însă cei din jur te vor în preajma lor, să le aduci bucurie cu umorul tău binecunoscut. Ai grijă la ce bârfești astăzi, pentru a nu îți face probleme.

Citește și: Horoscop special – cum flirtează fiecare zodie?

RAC
Sâmbătă: Urmează o perioadă obositoare în viața ta, așa că ar trebui să faci tot ce este posibil să îți acorzi o zi doar pentru tine. Lasă pe planul al doilea orice ieșire și odihnește-te.

Duminică: Este momentul să ceri ajutorul pentru a rezolva o problemă care nu îți dă pace. Poate fi vorba despre o problemă în casă sau chiar de una sentimentală, nu te feri să ceri ajutorul.

LEU
Sâmbătă: Simți că totul în jurul tău se prăbușește și nu știi cum să ieși din problemele care te apasă. Va fi o zi plină de gânduri de tot felul și trebuie să ieși cât mai repede din această stare.

Duminică: Persoana iubită îți face o surpriză și te scoate în oraș pentru a te destinde. Un pahar de vin și cei dragi alături sunt de ajuns pentru a te face să zâmbești.

FECIOARĂ
Sâmbătă: Ai un puseu de energie și parcă nimic nu este prea greu pentru tine. Bucură-te pentru aceste momente și profită din plin de ele, nu știi când te vei mai întâlni cu ele.

Duminică: Este momentul să achiți niște datorii care au în curând data scadentă. Nu lăsa timpul să treacă, pentru că te-ai putea trezi fără bani zilele următoare.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - pinocchio 2722074 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.